Selamun Aleyküm arkadaş 'lar bi domain vardı. -67 gün olmuş yani düşmek üzere bir
Domain vardı yani dinibilgiler.net com, org, gen.tr , biz , info, xyz uzantıları dolu Dinibilgiler.net sahibine wois bilgilerinden ulaştım domaininiz düşmek üzere süresini uzatacakmisiniz . Uzatmayacaksaniz uygun fiyata almak isterim dedim bu arada domain 5 yaşında idi yanlış hatirlamiyorsam domain sahibi bana dedi bilmem sukadara yatırımlık aldım birkaç yıldır uzatıyorum iyi bir teklif verirseniz satarım yoksa uzatacam dedi . Bende vazgeçtim o günden beri takip ediyordum hergun birkez bakıyordum düştü mü diye şimdi bi baktım düşmüş hemen aldım . Şimdi beni üzen şey insanlar neden bir birine yardımcı olmuyor madem uzatmayacan ver arkadaşım hem sen kazan hem ben kazanayım domain düşünce büyük firmaların eline düşüyor x.xxx rakamları istiyorlar . Neden insanlar birbirine yardımcı olmak istemez anlamış değilim. 2 ci kez dir aynı olay başıma geliyor yani sevinmem gerekiyor fakat insanların birbirine yardımcı olmayışına çok üzülüyorum