lostyazilim

İp anlaşılırmı

3 Mesajlar 1.087 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba arkadaşlar kullandığım bir vps var yurt dışı lokasyonlu birde oynadığım browser tabanlı oyun var bu oyuna aynı dünyaya aynı ip den birden fazla giriş yapmak yasak bende bir kaç aylığına oyuna bakamayacağım için o aynı dünyada oynadığımız bir arkadaşa vericem ve benim vps bilgilerinide ona vericem o hem kendi pc sinden giricek hemde uzak masaüstü bağlantısı ile vps ye girip benim hesaba bakıcak.Şimdi benim merak ettiğim arkadaş bu şekilde girerse 2 side aynı ip üzerinden mi giriş olur yoksa birisi yurt dışından diğeride türkiyeden mi girilmiş olarak gösterir yoksa ikisinide aynı ip ten girilmiş olarak mı gösterir.

wmaraci
reklam

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1385
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
2side ayrı ip gösterir.. sonucta uzak masa üstüyle başka bilgisayara baglanıp onu kontrol ediyorsun vps ile..

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

2side ayrı ip gösterir.. sonucta uzak masa üstüyle başka bilgisayara baglanıp onu kontrol ediyorsun vps ile..

Hocam bende bu şekilde düşünüyorum ama şimdi eğer diğer türlü 2 side aynı ip ten gösterirse ikimizin hesap ta kapanacak o yüzden kesin olarak öğrenmek istiyordum :D .

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al