-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
İlk kez İphone kullanmayı düşünüyorum iphone SE ve 6 arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla SE modeli donanım olarak 6'dan kat kat daha iyi gibi gözüküyor fakat ekran ve kamera açısından kararsız kaldım, sizden tavsiye almaya karar verdim :)
SE'nin 1.2 MB ön kamerası beni hayal kırıklığına uğratabilecek seviye de bir kamera mı? Şuan kullandığım telefon 5 inç SE'nin ise 4 bu 1 inç farkı ciddi derecede hisseder miyim?
NOT: Evet, bu telefonların fiyatına Android daha iyi telefonlar vardır fakat tercihlerim bu ikisinden yana :)
Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi akşamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İphone 6 tercihim olur. Sebebi tamamen tasarımsal, ikiside donanımsal olarak belli noktalara gelmişler. Apple'in en önemli farkı diğer telefonlara göre işletim sistemi optimizasyonu çok daha başarılı. Ondan dolayı çokta diğer farkları umursamıyorum. En çok yaptığım aktiviteler internette surf, pdf okuma,gmail ve itunes bunlarda çok yüksek işlemci gücüne veya rame ihtiyaç duymuyor. Geriye bana kalan sadece şeklini semalini begenmek :D
Rootz
Rootzilla
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Küçük ekran senin için sorun olmayacaksa SE. Bende aynı ikilemde kaldım ancak iPhone SE'nin donanımı ve arka kamerası iPhone 6s ile aynı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hocam ben 3 yıl iphone 5 kullandım. Sonrasında değiştirmeye karar verdiğimde iphone 6 ile iphone se arasında kaldım. Başta se almayı düşünüyordum aynı kasa hem alışmışım diye. Sonra gaza geldim iphone 6 aldım. Şimdi se kullanan arkadaşlardan alıyorum arada çok küçük geliyor. Araştırmalarımda yazılım olarak çok farklı değil dediler. Madem öyle 6 olsun dedim :) Ben sizin yerinizde olsam iphone 6 alırdım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İPhone 5s farkı yok tasarım olarak ama donanım olarak iPhone 6 gibi bence 5s al daha iyi