-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bu yolun yolcusu
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhabalar ustalarım , ayın 20den beri evliyim 10 günlük bir evliliğim var , kendime ait bir iş yerim var , şuan ev iş yeri arasında sorunlar yaşıyorum , tek başına 15 saat kadar burada çalışıyorum bayram yok tatil yok o yok bu yok , dükkanı satıyım dedim alan olmadı ustalarım kapatmayım diyorum bana fikilerinizi önerilerini söylermisiniz şu dukkan hakkında ben kapatıp bir işe gireyim diyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
hocam sanırım eşiniz vakit sorunu çekiyor sizinle daha çok görüşmek vakit geçirmek istiyor hali ile .
Önce ekmek hocam , kimse kusura bakmasın . Ekmek olmadan o evde mutlulukta olmuyor. sizi çok iyi anlıyorum emin olun. Ekmeğinizden ayrılmayın, onu bölüşecek yanınızda olsun yada varsın olmasın.
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam ne işle meşgulsünüz, sorunlarınız nereden kaynaklanıyor? biraz detay verirseniz en kötü ihtimalle anlatıp rahatlamış olursunuz :)
ek olarak bu konularda ben de çok hassasım ve umarım belli bir düzene ( size iyi gelecek ) oturtursunuz. yapacağımız bir şey olursa buralardayız :)
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kesinlikle önceliğinin borcun olduğunu hatırlat, asla ve asla takına dokunma !!! cidden bir arkadaş tavsiyesi, şuan evladım yolda 2.5 ay var bekliyoruz. Allah göstermesin aksi durumda desteğimiz onlar olacak.
Eğer cidden işten sıkıldıysan ve cidden vaktiniz daralıyorsa iş yüzünden , dükkanı sat. İşe girip borclarını ödemelisin.
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam güvendiğiniz bi genci koyun başına? internet kafe sahiplerini tanıyorum çok fazla, çoluk çocuk koyuyorlar masa açıyor kapatıyor. arada bir bakarsınız yine, o arada da ek bir şeylerle meşgul olursunuz eşinizle birlikte. belki risk olarak görebilirsiniz ama, risk alın derim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İnternet kafe işi çok sıkıntılı iş , bence'de ayrılıp daimi düzenli bir iş bulmalısın . Ama gelir konusunda önü açıkta bir meslek .