-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Koordinatörü
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhabalar,
Bir süredir iş arıyorum, bu süreçte özgeçmiş hazırlamayı her başvurumdan sonra daha da çok öğreniyorum :laugh:
Bu süreçte kafama takılan bir konu var fakat henüz bir çözüm bulabilmiş değilim.
Sizin öneriniz veya tecrübeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bilgisayar Becerileri başlığı altında bazı maddeler yazdım, bunlardan biride Microsoft Office programlarının kullanıma hakim" dedim.
Fakat, Excelde iki hücreyi formülle toplayan da biliyorum yazıyor ve buda benim canımı açıkcası çok sıkıyor.
Sabit bir örnekle Excel'de orta seviye program yazabiliyorum, Access ile işlemler yaptırabiliyorum ve bunları word'e tek tuşla aktarıp raporlayabiliyorum.
Özgeçmiş alanında burayı sizce nasıl değiştirmeliyim?
profesyonelce olmayacak ama "Microsoft Office programlarının kullanıma hakim" cümlesinin sonuna (Her geçen gün hiçte hakim olmadığı öğreniyorum) mu yazsam diye düşünmüyor değilim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hakkınızda kısmında "Teknik Edinimler" diye bir başlık açıp burada Microsoft Office bilginizi daha spesifik açıklayın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Haklı bir isyan :)
Bazı kişiler kullandıkları programların yanına seviyesini de yazıyor. (Başlangıç, orta, ileri, profesyonel) diye. Örn;
PROGRAM BİLGİSİ (Başlangıç, Orta, İleri, Profesyonel)
- Photoshop (orta seviye)
- Autocad (ileri seviye)
- MS World (profesyonel seviye) vs...
Kimilerine göre gereksiz bir ayrıntı ama kimileri de önem veriyor. Beş yıldız üzerinden değerlendiren de var ama bence de o da kafa kariştirir. Birisi çikip da 3 yıldızı orta seviye olarak değil de, "yarim yamalak biliyor" olarak anlar. 5 yildizi da "iyi, demek ki bişeyler yapabilecek kadar biliyor" der :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hepsine ileri düzey yazın ki bir adım öne çıkın, zira çağıranlar sizi teste tabi tutacaktır. Aynı konudan dil konusunda muzdaribim iyi derece yazan hello how are you demekten bir adım göre gidememiş. Bende Native yazıp geçiyorum. Amacınız görüşmede yetkinliğinizi kanıtlamak olsun. Bunun içinde o görüşmeye gidebilmeyi sağlayacak adımları CV nizde gerçekleştirin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
exceli görürsem logosundan tanırım. yani biliyorum. :P
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İleri seviyede bildiğinizi makro vba kullandığınızı yazabilirsiniz. Onun dışında örneğin excel kullanarak yaptığınız bir projeden kısaca bahsederek yetkinliğinizi gösterebilirsiniz.