fevzi83
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öüğren
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Degerli arkadaslar 2 gün sonra İstanbula gelicem. Karabükden İstanbula gelicem ama pek iyi tanımıyorum İstanbulu. Ben esenler otogarına gelicem. Bana lazım olan adres Memorial hastanesi. Yurtdışına çıkış için COVİD raporu almam gerekiyor. Nasıl gidilir bilmiyorum. Lütfen bilen bi abimiz hocamız varsa yorum yazsın. Bide Randevu almam gerekiyormu yoksa direkt gideyimmi. Yakınlarında ucuz pansiyon falan varmı 50-60 liraya
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bir suru otel bulma sitesi var oradan civardaki en uygun pansiyonları bulup arayıp görüşebilirsin Google haritalarda şehir içi istediğin noktadan diğerine toplu taşıma araçlarını kullanarak nasıl gidebileceğini görebilirsin ayrıca toplu taşıma kullanmak icin karta ya da tek kullanımlık bilete ihtiyacın olacaktır. Yakın mesafe ise taksiyle ya da yürüyerek gitmeyi tercih edebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam Google maps ile adresi ve Esenler otogarı seçersen sana rota çıkaracaktır. Tavsiyem tek taşıtla gitmeye çalışman veya mümkün mertebe metro kullanman çünkü daha kullanışlı. İstanbul kart unutma :) İstanbulda panik yapma yeter yolunu her türlü bulursun. Araçların nereye gittiği nereden geldiği hepsi internette yazıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.