Merhaba Sevgili Wmaracı.Com Üyeleri;
Satışına başlayacagım bu oyunun kısa bir hikayesini siz degerli dostlarımla paylaşarak konumuzu acıyorum.

Konumuz ***.net formunda başlayıp, sonrasında ytpara.com, wmaraci.com, donanimhaber.com gibi sitelerde devam etmiştir.

Sene 2005 ***.net hikayemiz başladı, sonralarında ceşitli nedenlerle üyeliklerime ulaşamadım, vesselam [MENTION=73030]iyiadam[/MENTION]; isminle üye olduk derken megerse dolandırılmışız o zamanın parası 250 tl verdik sözde mavi yani gold üye olduk, şu adana gurubu bilmem ne ajans sanırım bilirsiniz.
Vesselam sonrasında db silindigi için o üyeligim gecersiz oldu, sevgili kardeşim emre aydın ile ortak calışıp ilahi sektörüne girdik ve tekrar ***.net formuna [MENTION=47574]MusLumanGenc[/MENTION]; isminle üye olduk, olduk olmasınada bu sefer şifreyi unuttuk.
Hadi yeniden e-mail attım 1,5 sene önce gene davet edildim ve bu isimle üye oldum, ama. neydi amaç sadece steam hesabımda 164 tl olan bakiyeyi bozdurmaktı onuda bacımın oglunun hesabındaki bakiye.
Fazla uzatmayalım üyeligimiz geldi ve ilk konumu actım acmaz olaydım hırsız oldum, d-o-l-a-n-d-ı-r-ı-c-ı oldum ya kısacası herşey oldum.
Bu bende hırs yaptı, ve steam sektörüne zaten yabancı degildim bankamdan kredi cekip girdim, o 164 tl beni şuan abartmıyorum bir holding kurdurmayabilir ama rahatlıkla istedigim dakika da A.Ş şirketi kurduracak hale getirdi.
Hırs var ya aklınıza gelebilecek bütün sektörlere giriyorum, bu hırs sadece bana d-o-l-a-n-d-ı-r-ı-c-ı diyenlerden kaynaklansada, zamanın [MENTION=47295]sikayet[/MENTION]; modu beni direk murat aydın diyerek banladı, hadi git savcılıga savcı beyden belge al, sonrasında nufus müdürlügüne aile nufus kagıt örnegi + murat aydınla alakam olmadıgına dair belge al.
Neyse aldım yolladım banım acıldı.
İşin komik tarafı ben belgleri yollarım ve o gün murat aydın deninel kişi yakalanır ve sonrasında 32 yıl hapis cezası alır. :)
Aslında bu hikayeyi ileride bir basımevi ile anlaşıp kitap halinde ticarete atılacak insanlara faydalı olmasına adına cıkarmayıda düşünüyorum.
Bitmedi, yine şuan mod olmayan kişilerden hakarete varıcak pmler aldım, ama bu süretce ALLAH binkere razı olsun [MENTION=44043]RHSBILISIM[/MENTION]; nickli ahmet beyden, ona sitesi üzerinden telefon ile ulaştım durumumu iza ettim yardımcı oldu, ahmet beyin hakkını hiç bir şekilde ödeyemem bu kesin.
Konudan konuya geciyoruz dostlar kusuruma bakmayın, ama basımevi arayışım devam ediyor buldugumda bunu bir kitapta tüm detaylarıyla okuranız bana hak vericeksiniz.
Vesselam diyoruz tekar *** maceramız devam ediyor ama bu arada her forumda oldugu gibi sivri insanlarlada ugraşıyorum, acıkcası bu tiplere yolda görsem selam vermem ama *** yorum hakkı vermiş yazıp duruyorlar.
Uslubumu bozmadan cevaplamaya çalışıyorum fakat ne mümkün bunlarla ugraşmak, hırs devam ediyor bunlar sayesinde, ben gene pes etmiyor gerekirse 24 sat uyumuyorum satışlarıma devam ediyorum.
Ama onlardanda ALLAH bin kere razı olsun, dedim ya beni neredeyse holding kurucak kadar büyüttüler, siz siz olun sakın pes etmeyin ticarette.
Ama ticaretteki en önemli kural ahlaktır bunu bırakmadıgınız sürece kazanan sizler olursunuz.
Derken ben diger forumlarada acıldım, ummadıgım insanlarla tanıştım iş yapmaya başladım, ve şuan aklınıza gelecek bütün ticaret forumlarından iyi paralar kazanıyorum, ve forumların ana temeline yani paylaşıma uyuyorum.
Benimle birlikte yüzlercesinizde kazanıyor.
Durun ya işin komik tarafını unuttum, yukarıda belirttim ya dönemin [MENTION=47295]sikayet[/MENTION]; modu beni direk murat aydın kesin kanıtlarla diyerek banladı, o arada kendimi ıspat için savcılıkta savcı beyin yanındayım.
Sinema bileti satıyorum forumlarda, sevgili dostum aynı zamanda öz kardeşim kadar sevdigim beni durmadan arıyor abi neredesin biletleri ver diye, ya düşünün [MENTION=73317]VodkaKarpuz[/MENTION]; kardeşim sevgilisinle sinemaya giricek ben ona yardımcı olamadım diye üzülüyorum, savcı bey sinema bileti vermem lazım dedim, ve ramazan kardeşime yardımcı oldum.
Savcı bey bile şaşırdı, kitabımda zaten kesinlikle savcı beyin görüşlerinide alıp yazıcam.
[MENTION=73317]VodkaKarpuz[/MENTION]; O günlere canlı şahittir, konuyu okurda yorumunu belirtirse sevinirim.

Şimdi konuyu fazlada uzatmadan oyun icerigine gelelim.
Steam üzerinde oynanacak bu oyunu siz degerli dostlarım için neredeyse bedava yapmaya karar verdim.

Oyun adı: Poly Kingdoms

Global Fiyat: 10 $

TR Fiyatı: 5 TL

İçerik: Çok Oyunculu Role Playing Game

Oyunda VR özelligide mevcut yazarken bunuda düşündüm, VR için bir kaç şirketle görüşüyorum.
Olumlu sonuçladıgında yerli yabancı tüm oyuncu dostlarıma uygun fiyata satışa sunucam.

Şimdi hepinizin Google Play‎ den indirebilecekmiyiz sorusunu duyar gibiyim, tabikide, uygulama şeklinde oyunumuzu rahatlıkla indirebileceksiniz.

Bu oyun tamamen ***.net formunun eseridir, ALLAH bu formu kuran sevgili [MENTION=8587]Radmin[/MENTION]; den binlerce kez razı olsun, onunda hakkını vermiş olalım.

Oyunun 3D animasyonlarını bu akşam yada ertesi gün steam e yükleyecegim, sonrasında siz degerli dostlarımın huzuruna sunucam.

Steam gibi oyun platformuna yıllarını vermiş birisiyim, ne zaman ki 2016 cs:go güncellemesinde,
BAŞ KOMUTANIMIZ, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E hakarete varan bir yaklaşım sergilendi işte ben o zaman anladım ki oyunda olsa bizim olsun anlayışına kapıldım.
Zaten bunu ŞURADAKİ konumda oldugu gibi yerli yabancı forumlarda belirttim.

Bütün forumlarda acacagım bu konu oyunumuzu yükleyecegim saate kadar yayınlanacaktır ve belirteceginiz her yorum harfiyen steam e ekran görüntüsü olarak atılacaktır.
Oyunu yükledigim günde siz degerli dostlarımın onayına steam tarafından sunulacaktır.
Oyunumuza olumlu yada olumsuz hiç cekinmeden yorumlarınızı belirtebileceksiniz.

Oyunumuzun hikayesi bana kısa gibide gelse de baya uzun oldu. :)
Ama teşekkürler ***.net iyi ki varsın, iyiki kurulmuşsun.

İşte size bir oyunun nasıl yazılmaya başlandıgı hikayesi, en güzel tarafıda ticareti ögrendim.

NOT: BU konu tüm forumlarda multidir.

Ana Konumuzu BURADAN da Okuyabilirsiniz.

Saygılarımda Dksy.