-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar, Xiaomi Note 8 Pro 128 GB telefon alacağım fakat o kadar teknoloji mağazasına girmeme rağmen ürün hiçbir yerde yok. Sadece e-ticaret mağazalarında görebiliyorum fakat oradan da sipariş ederken kuşkularım var. Benim gibi aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı ? Bu ürün piyasada neden bu kadar az.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebCoder
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Çin pazari var facebookta ordan bulabilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ünlü e-ticaret mağazalarından satın alırken ne tür kuşkularınız oluşuyor? Ben birçok kez akıllı telefon aldım bu tür mağazalardan henüz bir sorunla karşılaşmadım.
alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Her siteden alınmaz zaten dikkat etmen gereken şey özellikle telefonda distribütör veya ithalatçı garantisi farkıdır. distribütör garantili alırsan sorun çıkmaz çıksa da normal garanti şartları altında ürünle ilgili işlem yapılabilir.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
üçikibir adlı üyeden alıntı
Hiç bu zamana kadar e-ticaret sitelerinden elektronik eşyalarla ilgili alışveriş yapmadım ve internette bazı yorumlarda sadece alacağınız ürünü o site satıyorsa almanız daha uygun olur onun haricinde satıcı başka biriyse almayın ürünlerde sıkıntı çıkabilir diye yorumlara rastladığım için içimde kuşku oluştu ondan almaya da çekindim.
Farklı bir satıcı olsa da sorun yok. N11, HepsiBurada, GittiGidiyor sen ürünü almadan parayı satıcıya vermiyor.
Ürün geldikten sonra yine hesabından ürünü teslim aldım dedikten sonra para aktarılıyor.
Yine de satın alırken ilgili satıcının yorumlarını puanını falan okumak iyi olur.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam xiaomi istanbul ve ankarada magaza açtı aslında nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama burda yasayan birine falan resmi magazadan aldirabilirsini