-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Php Web Devoloper
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir süredir bir iş yerinde webyazılımcı olarak görev yapıyorum... Sistem mühendisliği ve Cisco Network Muhendisliği sertifikalarım olması sebebi ile surekli sistem işlerini bana yıkıyorlar ve network topoloji cizimlerini artık kendi işimi yapamaz oldum web yazılım da geride kalıyorum...
Her turlu haber filim vs gibi botları yazıyorum.... Gunde ortalama ücrtetli olarak bot yazdırmak isteyen 2 kişi beni arıyor...
artı olarak her turluweb yazılım işini de yapıyorum php olarak....
birde google seo optimizasyon ile işletmelere musteri yonlendirme işi yapıyorum... patronum hukumet partisinin çalıştıgım ildeki yonetim kurulu baskanı cevresi var diye calışıyorum fakat artık cok yoruluyorum ve yazılım işlerinden geri kalıyorum gunde 3 4 saat uyuyorum bende işi bırakıp evden free lancher olarak iş yapmayı dusunuyorum.... Sizce nasıl olur... Yapan arkadaslar veya bu sekilde freelancher iş yapanlarla calışan arkadaslardanyorum almak istiyorum...
Not: Zaten su an iş yerimde ssk yapmıyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Valla siz nasıl istiyorsanız, hangisini yapmayı düşünüyorsanız onu yapın derim. Hayat kendi hayatınız, iş kendi işiniz. Bu konuda kimsenin görüşünü almanıza gerek duymuyorum açıkcası :)
Hakkınızda hayırlısı olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla siz nasıl istiyorsanız, hangisini yapmayı düşünüyorsanız onu yapın derim. Hayat kendi hayatınız, iş kendi işiniz. Bu konuda kimsenin görüşünü almanıza gerek duymuyorum açıkcası
Bence de kendi kararınızı kendiniz verin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Php Web Devoloper
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yani bilmiyırum arkadaslar daha onceden yaptım bu işi evdewn calışma işini mali gelir olarak cok iyi ama a sosyal oluyor insan ondan korkuyorum...
TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
çık gitsin kardeş başkasına hamallık yapma.
FeMReY
Ey nefsim; ya ol, ya öl!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Influencer
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Web Tasarımcı olarak girdiğim iş yerinde Alarm Sistemi taktırmaya yolluyolardı, bende çıktım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Php Web Devoloper
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
:)) Bu daha guzelmiş vallaha :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
eLeman
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
1 yıldan fazladır çalışıyor ve sigortanız yoksa, şikayet edin. devlet her ay para almıyor mu sizden. hakkınızı arayın. Hakkınızı aradıınız için çıkın işten.