İşyeri sahipleri bu yazıyı mutlaka okuyun; çünkü sizin satışlarınızı artırmanızı sağlayacak önemli bilgiler elde edeceksiniz.

Günümüzde kazancınızı artırmanın en iyi yöntemi hiç şüphesiz ki REKLAM vermektir. Reklamlarınıza oranla müşteri potansiyeliniz oluşmakta ve buna bağlı olarakta satışlarınız artmaktadır. Gazete sayfalarına veya tv kanallarına yüklü miktarlarda para vererek 1-2 saniye veya küçücük bir reklam yayınlatarak bir sürü maliyetin altına girmenize gerek yok. Artık insanlar aradığı şeyleri gazete sayfalarında veya tv kanallarında değilde İPhone ve Akıllı telefonları veya Tablet Pc lerini kullanarak Google üzerinden arayarak kendilerine en yakın olanı tercih etmektedirler.

Dünyanın en çok kullanılan arama motorlarından birisi olan Google insanlara sunduğu hizmetler sayesinden Google‘a kayıtlı olan işletmelerin yer imi şeklinde resimlerini de yayınlarak insanlara sizin reklamınızı yapmaktadır.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte insanlar artık cep telefonlarından veya araçlarında bulunan navigasyon cihazlarından aradığı şeyi en yakında nasıl bulabileceğini haritalı ve resimli bir şekilde görebilmekte…

Sİzde Google‘a üye olun internet reklamcılığı imkanlarından yararlanın ve bütün dünyaya reklamınızı yapın….


Google’nin internet reklamcığılına Kayıt Olmak için tıklayınız…