Değerli bir büyüğümün çağrısını sizlerle paylaşıyorum. BALEV'in burs fonuna destek olmak amacıyla giriştiği bu yolda yardımlarınızı bekliyor. Ben de bu çağrıyı sizlere ulaştırmaktan ve belki de sonucunda bir insanın hayatına dokunabilecek olmaktan dolayı mutlu ve gururluyum.
Her sene düzenlenen “İyilik Peşinde Koş İstanbul Maratonu'na” bu sene ben de Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı (BALEV) adına katıyorum ve ben de iyilik peşinde koşacağım.
Peki neden koşuyorum;
Senin de bildiğin gibi “Benim tüm derdim bu ülkenin çocuklarının okuması” diyerek çıktığım yolda önce "Vatansever" ardından da "Eşi Olmayan Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk" isimli kitapları yazdım. Daha sona kurduğum Kitap Kafe ile ülke gençliğinin kitaplara daha rahat ulaşabilecekleri bir ortamda kitap koçluğu vermeye başladım. Şimdi de bu yolu BALEV - Eğitim Aşkına Koşuyoruz Projesi ile taçlandırıyorum. Amacım bu ülkede okumayan ve okuyamayan çocuk kalmaması. Bu sayede ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu olan ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e olan vefa borcumu bir parça olsun ödemeye çalışıyorum
Benim bu yolda yalnız yürümem tahmin edersin ki mümkün değil. Bu ancak duyarlılığı yüksek insanların katkıları ile gerçekleştireceğim bir hedef ve o yüzden senin de desteğini istiyorum. Şunu unutmayalım ki ülkemizde ekonomik olarak bizim çocuklarımız kadar şanslı olmayan bir binlerce çocuk var. İşte onlara hep beraber elimizi uzatalım istiyorum.
Sevgili Kardeşim,
http://ipk.adimadim.org/kampanya/CC45527 linki ile benim sayfama ulaşacaksın ve online bağış yap butonuna tıklayarak ister kredi kartı ile istersen de havale/EFT ile bütçen doğrultusunda katkıda bulunabileceksin. Senden ricam lütfen az ya da çok diye düşünme, unutma ki bir dağı oluşturan kum taneleri, okyanusu oluşturan da damlalardır. Senin az diye düşündüğün rakamları bir araya getirerek ben onlarca çocuğumuza katkı sağlamayı hedefliyorum.
Lütfen erteleme, hemen şimdi vakit kaybetmeden harekete geç yukarıdaki linke tıkla ve bu ülkenin evlatları için hareket et. Unutma onlar bizlerin evlatları kadar şanslı değiller.
Senden bir ricam da bağış yaptıktan sonra lütfen çevreni de hareketlendir. Sadece sosyal medyadan paylaşma, görüştüğün dokunabildiğin herkese benim adıma ulaş. Çığ gibi büyüyelim.
Bağış için Link: http://ipk.adimadim.org/kampanya/CC45527
Kredi Kartı ile yapılan bağışlarda ek hiçbir bilgi gerekmiyor, ancak havale ve EFT ile yapılan bağışlarda açıklama kısmına koşucu kampanya kodum olan CC45527 açıklamasını mutlaka girmelisiniz.
Seninle aynı yolda yürüyor olmaktan gurur duyuyorum. Sevgiyle kal.
Serkan Esen