İyilik yapmaya calısırken suçlandım? |
20 Mesajlar | 2.555 Okunma |
Heisenberg0133 adlı üyeden alıntı
“ Ulan gerizekalılar ben yapmış olsam durumdan haberiniz yokken gelip size neden haber veriyim “ diyin. Ardından, “ ne b*k yerseniz yiyin, numaramı da bulabiliyorsanız bulun şikayet edin “ diyin. Sonra unutun olayı.Heisenberg0133 adlı üyeden alıntı
“ Ulan gerizekalılar ben yapmış olsam durumdan haberiniz yokken gelip size neden haber veriyim “ diyin. Ardından, “ ne b*k yerseniz yiyin, numaramı da bulabiliyorsanız bulun şikayet edin “ diyin. Sonra unutun olayı.Heisenberg0133 adlı üyeden alıntı
mert29 ya ne olacak allah askına :) böyle ufak şeylerden dolayı canınızı sıktığınıza değmez. Hesabı sizin açtığınıza ve size ait olduğuna dair kanıtları yoksa ceza da yok. Mahkeme o d*ngalakların komplo teorilerini dinleyerek karar vermez.Heisenberg0133 adlı üyeden alıntı
mert29 ya ne olacak allah askına :) böyle ufak şeylerden dolayı canınızı sıktığınıza değmez. Hesabı sizin açtığınıza ve size ait olduğuna dair kanıtları yoksa ceza da yok. Mahkeme o d*ngalakların komplo teorilerini dinleyerek karar vermez.