KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Vay arkadaş orta yolu bulamadık :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
sen boşver izmir'i antalya'yı en güzeli gel bursa'ya her yönden on numara şehir
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bursa'da da 5 yıl kadar kaldım. Sanırım ben çabuk sıkılan biriyim bunu anladım : )
Pyrrhos
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir Antalyalı olarak Antalya'nın belirli kesimleri hariç diğer bölgeleri pek beğenmiyorum. Eğer Antalya'ya gelmek istiyorsanız, diğer forumdaşlarında belirttiği gibi Konyaaltı taraflarını öneriyorum. Ben Alanyalıyım ve Alanya çok bozuldu diyebilirim. Ya heryer Turist yada yobaz insanlarla doldu. Eğer Alanya taraflarına gelmek isterseniz de Avsallar'ı öneriyorum.
Şuan Ankara'da yaşıyorum ve üniversiteyi Konya'da okuyorum. Mezun olduktan sonra İzmir'e taşınmayı düşünyorum. İzmir benim için her zaman kendimi en iyi yansıtabileceğim bir şehir oldu. Anadolunun iç kısımları artık iyice değişti. Gerek düşünce gerek diğer sebepler vs. (Sözüm meclisten dışarı)
Pyrrhos
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle bir süre Konyaaltı'nda bulundum ve şunu söyleyebilirim ki, Antalya'nın gezdiğim yerlerinin tamamına oranla en "insancıl" insanlar o tarafta bulunmakta. Bunun dışında ulaşımı çok rahat. Antalya'nın her tarafına rahatlıkla otobüs vs. bulabileceğiniz az yerlerden(sağa sola gitmeden). Nüfus yaşı diğer yerlere oranla daha genç diyebilirim. Esnafıda anlayışlıdır. Belirli dönemlerde iyi öğrenci nüfusuda çeker. Antalya'nın tamamının pek trafik derdi olmasada Konyaaltı bu konuda daha da rahattır. Tek sıkıntısı var (bana göre ) oda apaçi sınıfı :D :D Ne yazıkki her şehirde, bölgede, ilçede olduğu gibi burada da apaçi diye tanımlayabileceğimiz kişi sayısı göze batmasada mevcut.
Ayriyeten öğrenciliğin en iyi yaşandığı yerlerden birisidir Konyaaltı. Her ne kadar şuan Antalya'da okuyamıyor olsamda hep okumak istemişimdir. :)
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Anladım hocam bu yaz tekrar gezmeye gitcem kismetse bu kez ev tutarım orasi hoşuma giderse kısmet artik. Çok sağol cevaplar için :)