Joyetech eGrip 2 Light Hafif ve Gelişmiş Elektronik Sigara,

Joyetech eGrip 2 Light ürünü elektronik sigara sektörünün dev firmalarından joyetech markasının üretmiş olduğu en başaralı modellerinden biridir. Aynı sekmentte olan bir üst modeli egrip 2 nin light versiyonumuz bir üst yani ara modelidir. Joyetech eGrip 2 den tek fark olarak isminin sonuna light eklenmiştir.



Joyetech eGrip 2 Light
Joyetech eGrip 2 Light
Light Versiyonu Farkı Nedir?

Bu light versiyonunun bir önceki modelden farkı malzeme kalitesi ve hafifletme yeniliği ile yapılmış bir ara modeldir. Bu ara modelin bir öncekinden en göze batan özelliği ise normal egrip 2 "210 gram" iken light versiyonda "129 gram" gibi inanılmaz bir hafiflik deneyimi sunarken aynı zamanda daha önceki versiyonda olan tüm özelliği barındırmaya devam etmektedir. Sigara paketinden daha küçük bir yapı üstten doldurulabilen bardak tasarımında atomizer yani likit haznesi sayesinde akıtma yapmayan yapı ve BF coil uyumluluğu mevcuttur.

Renkli ışıklı ve sattli dijital ekran da wat, volt, ve ohm ayarlarının görülüp kolay müdahale ekranı vardır.

Bu versiyonla joyetech markasının ulaşmak istediği yapı küçük compact kullanışlı ürün ortaya çıkartmaktı bu sebeple ürün imalatında magnezyum alaşımlı alüminyum ile istediği ürünü çıkartmayı başarmış gibi görünüyor.

Kullanıcısını her zaman olduğu gibi bu modelinde de memnun eden joyetech e grip serilerinde kullanıcı yorum iyi yönde olmaya devam edecek gibi görünüyor. Genel olarak ürün başarısı iyi durumda ürünün standart olarak sunulan özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz.

Joyetech eGrip 2 Light Özellikler,

Avuç içine sığabilen box mod magnezyum alaşımlı malzeme sebebi ile hem güçlü hem hafif yapıya sahip gövde. 3,5 ml likit kapasitesi ile cam ve ışık yanan likit tankı ile görsel anlamda modern bir yapı. Isı moduna sahip 1w ile 80 w arasında hassas ayarlama özelliği. 0,96 inc dijital kontrol ekranı. Hassas ayar yapabilme özelliği ile 0,25 ohm atomizer (coil) desteği sağlar. BF RBA coil uyumluluğu ile kendi coilinizi düşük ohmlarda sarma şansı ayrıca sarım için Coil Nasıl Sarılır? RBA VİDEO isimli başlığımızdan yardım alabilirsiniz.



Joyetech eGrip 2 Light Kutu İçeriği

Standart paket kutu içeriğinde tüm ihtiyacınız olan her şey mevcuttur. Bu sayede kullanım için gerekli olan tek şey likittir diğer dijital modlar gibi değil pili paket içerisinde sunulmaktadır.

Paket İçeriği,

1 * eGrip II
1 * NotchCoil TM 0.25ohm DL.
1 * BF SS316-0.5ohm DL.
1 * BF Clapton-1.5ohm MTL.

1 * BF RBA M&L dik sarım COİL
1 * Ağızlık
1 * USB Kablo (220 ADAPTÖR KUTUYA DAHİL DEĞİLDİR )
1 * Manuel
1 * Garanti Belgesi
1 * Atomizer adaptörü



Detaylı inceleme videosu için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

KAYNAK: https://esigaracilar.com/joyetech-egrip-2-light-detayli-inceleme/