Yıldızı ufak yaşlarda parlayan Justin Bieber çok kısa zamanda büyük bir üne sahip oldu ve saçmalamaya başladı. Hayranlarına davranışları, çevresine yaptığı tuhaf hareketler, aşağılık durumlar Justin Bieber'ı gözümüzden düşürdükçe düşürdü. Öyle bir insan oldu ki gerçekten Justin'ı anlamakta güçlük çekiyoruz, işte o tuhaflıklar zamanla nefrete dönüştü ve bizde bu videoyu hazırladık, iyi seyirler.
Merhaba dostum, evet hızlı konuşuyorum fakat bunun bir nedeni var. İnsanlar izledikleri şeylerden çabuk sıkılabilirler; eğer izleyicinin dikkatini çekemezsen sıkılır ve videoyu kapatır. Ayrıca beklemeyi sevmezler ve ben resim, yazı ve ses ile insanlara videolarımı izlettirmeye çalışıyorum bundan dolayı hızlı okuyorum biraz, yine de önerini dikkate alacağım yorumun için teşekkür ederim.
Çocuk ünlü yakışıklı ve zengin onlarca ferrarisi var takibi kıskanan erkekler olacak doğaldır ;) Var mı aramızda 16 yaşındayken 5 tane ferrarisi olan ? Varsa bilelim onuda kıskanırız.
Çocuk ünlü yakışıklı ve zengin onlarca ferrarisi var takibi kıskanan erkekler olacak doğaldır Var mı aramızda 16 yaşındayken 5 tane ferrarisi olan ? Varsa bilelim onuda kıskanırız.
Valla benim çocukluğumun Justin'ları bizim mahalledeki dikişli topa sahip olan Kemal'di ya da total 90 ayakkabısına (bakınız) sahip olan Bekir'di. Hey gidi günler hey :D Bu arada birşeyi unuttum oda bu