Maalesef öyle, bu diziler kadınlarımızı ne hale getirdi... Durum içler acısı, yemek yapıyor yenmiyor, çay demliyor içilmiyor. Bu saçma diziler kadınlara olumsuz enerji veriyor. Bizim evde tv yokken yediğimiz yemeğin bir tadı lezzeti vardı, şimdi onların yerinde yeller esiyor.
Yemek yap diyorsun, yorgunum diyor, çay demle diyorsun, falan filan bahane ediyor. Hep bir tükenmişlik sendromu mevcut. Bu diziler, kadına şiddet haberlerini kurgulanmış felaket senaryosu şeklinde sunan yalancı tv kanalları kadınlarımız üzerinde olumsuz enerji yayıyor, kadına şiddeti kim ister, ancak bir iki kendini bilmezin yaptığı tüm topluma mal edilemez. İçinde bulunduğumuz durum kadınlarımızı depresyona sürüklüyor.
Bu devran böyle gitmez arkadaş! Yakın çevrenizdeki kadınlara özellikle ev hanımlarına düzgün bir şeklide açıklayın bu dizilerin ve haberlerin işlenip piyasaya sürüldüğünü çünkü en çok eğitim seviyesi düşük kadınlar bu filme kanıyorlar. Bizzat ben yakın çevremdeki kadınları uyarıyorum bu konuda bakın dikkatli okuyun ben asla ve asla ahlak konusunu istismar etmiyorum. Bazıları çıkar yok işte ahlaksızlık hat safhada falan ben onlara da prim vermiyorum.
Özet olarak ben üniversiteyi bitirmiş biri olarak zamanımın çoğu bu kadınların günlük hayatlarına şahit olarak geçiyor ve durum gerçekten vahim. Bunlar naçizane bir öneridir.
Lütfen arkadaşlar, annenizi ,ablanızı, kız kardeşinizi bu kadın durumu üzerinde felaket senaryoları çizen ve bundan nemalanan dizilerle başbaşa bırakmayın. Onlarla çıkın gezin, hafta sonu bütçenizin yettiği kadar yakın şehirleri gezin, avm'lere gidin, parklarda zaman geçirin. Lütfen ama lütfen bu kadın düşmanı tv materyallerini izletmeyin. Onları şiddet mağduru güçsüz cinsel obje gibi gösteren bu yayınlara prim vermeyin. Her kadın güçlüdür, baktığı çocuğu, evi ve hayatı paylaştığı eşi vardır. Lütfen bu öneriyi hayata geçirin, unutmayın stk'ların örgütlerin, tv yayınlarının bizim kadınlarımız üzerinde hiç bir hakkı yoktur, bu gibi oluşumların kadınlarımız üzerinden nemalanmasına izin vermeyin.
Herkese sağlıklı günler dilerim.