Yeni yönetimini oluşturan Karşıyaka'da İspanya'da yaşayan işadamı Volkan Özsökmen de 100. Yıl yönetimine girdi.Özsökmen ilk iş olarak İspanyolların dünyaca ünlü Atletic Bilbao ile kardeş takım uygumalası yapacaklarını söyledi.

100. yıl hazırlıklarını başkanlık görevine Hüseyin Çalışkan'ın "devam" kararıyla hızlandırırken yönetimine sürpriz bir ismi dahil etti. İspanya'nın Bilbao kentinde büyük bir elektirik, santral ve trafo üretim şirketinde satış genel müdürü olarak görev yapan ve Karşıyaka aşığı olan Volkan Özsökmen yeni dönemde yeşil-kırmızılı kulübe hizmet edecek.

Özsekmen'in ilk projesi ise şehrinin kulübü Athletic Bilbao ile Karşıyaka'yı özel maçta karşı karşıya getirmek. İspanya'nın Bask Bölgesi takımı olan Athletic Bilbao, KSK gibi fanatik bir taraftar grubuyla adından sıkça söz ettiriyor. Atletic Bilbao, resmi dergisinde 3 yıl önce KSK'ye 4 sayfa yer ayırmıştı. Dostluk köprüsü bu maçla daha da güçlenecek.

Sınır ötesi bu kardeşlik, İspanya'dan oyuncu transferini de kolaylaştıracak. Barcelona ve Real Madrid'ten sonra La Liga'da en uzun süre mücadele eden takım olan Bilbao, kadrosunda hiç yabancı oyuncu bulundurmuyor. 100. yıl kutlamalarına hazırlanan Kaf-Kaf, İspanyol devini İzmir'e getirerek sezon açılışı ya da özel maçla taraftarının huzuruna çıkmayı planlıyor.

Yürü be KAF KAF'ım :cool: