-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mesela yazılım maç izlemek kitap okumak sözlüklerde dolaşmak - müzik dinliyorum o kadar bir yere kadar başka her şey yapamıyorum tv izlemek desen en son 5 sene önce kafamı verdim film desen yok dizi izle desen yok yabancı dizi izle desen olmuyor kafamı veremiyorum yaş 18
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bişeyler yap para kazan emin ol saracaktır.
fizz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İş bul çalış para gelince yapacak birşey bulabilirsin ?
AkilAdam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WebMaster & Blogger
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam ne yap et bi site kur fena sarıyo işten yorgun argın gelsem bile bakıyorum günlük hitime kazancıma (5-10 kuruş fln :))
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yok eskiden yapardım fakat şimdi emek veresim yok teknoloji haber sitem vardı haber giresim hiç vakit ayırasım yok para gelince de aynı ne yapacağım ki hiç bir şey yapasım yok buga düştüm resmen hiç bir şey yapamıyorum ölü toprak gibiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu yaş dönemlerinde normaldir banada arada oluyor.yani insan hayattan zevk alamıyor bişey yapmak istemiyor.ben bu dönemlere ya maddi sorunlardan girerdim yada sınav kaygısı gelecek kaygısından girerdim.tavsiyem namaz kıl Kur'an oku isin maneviyat konusu bu.Maneviyat konusu dışında ise aç kurtlar Vadisi'nin 2003 teki bölümünden başla ben başladım 1 senede 13 sezonu izledim 400 bölüm son 100 bölüm dışında fena sarıyor.yabanci olarak Sherlock izle oda fena sarıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ayrıca football manager oyna al desteklediğini takımı mesela ben fanatik Beşiktaşliyim geçerdim takımın başına kadroyu gençleştirirdim yaş ortalaması 20 olurdu 300 500 bin avroya aldığım oyuncuları geliştirip 20 30 50 milyon avroya satardım aşırı derece zevk alırdım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne istedigini sen bilmezsen hic kimse bilemez vaktini eglenerek mi gecirmek istiyorsun yoksa is gucle ugrasip aksam eve yorgun gelip yatip uyumak mi ?
Eğlenmek istiyorsan ; Bir tatil yerine gidip kafa dagitabilirsin değişiklik istersen gece sahilde uyursun sıkıldın mı otostop ile başka bir ilçeye yada başka şehre geçersin
Düşüncen bu değilse yarin sabah iş aramaya baslasan iyi edersin sabahdan aksama kadar evde oturup ruhuna iskence etme