-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
122, (%99)
Merhabalar , küçük yaştan beri dentofobim var. Türkçe karşılığı ile dişçi korkusu. Geçen sene sağ arkadan ikinci dişim aşrı ağrıyor diye dayanamayıp gittim , kanalt edavisi dedi fakat o an hazır olmadığım için içini oyup çürüğün ilermemesi için dolgu yaptı.
Geçen ay gittim kanal için , 3 kanal varmış dişte üçündeki sinirleri oydu. Bu işlemi yaparken dayanılmaz bir ağrı hissetim. Oysa 3 adet iğne ypamıştı uyuşması için. Neyse geçici bir dolgu yaptı ve bi hafta sonra devam ederiz dedi.
Aradan yaklaşık 1 ay geçti gitmeye korktuğum içni gitmedim fakat bu süre zarfında ne ağrım oldu ne sızım. Sıcak ve soğuk içecekler/yemeklere karşı herhangi bir hassasiyet dahi olmadı.
Pazartesi dişçiye gideceğim , geçici dolguyu alığ normal dolguyu koyacak. Kanal tedavisi olmuş arkadaşlar bu son seans hakkında beni bilgilendirirse sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Asistan
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Hocam banada kanal tedavisi uyguladı doktorum fakat doktor bunu yaparken hiçbir ağrı hissetmedim sadece beyninizin içinde bişeyler çakıyormuş gibi oluyor :D
Geçmişten geleceğe yazıyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
2 adet kanal tedavisi geçirdim. 1. Seans da 2 tarih belirledi 1 hafta arayla 2 defa gittim halletti. 2. Operasyonda ise tek seferde halletti gayet memnun da kaldım hatta o sinir damarlarını aldıktan sonra iğne gibi renkli tüpler yerleştirdi. Soğuk, Sıcak sıkıntısı yasamiyorum :) korkma yani ağrılı günlerini düşün şimdiki rahatlığını düşün :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Bende gecici dolgu agri yapmisti ama ben sicak soguk pek dikkat etmiyordum. Inanilmaz agrisi vardir. 1 hafta sonra normal dolguyu yapmasi icin gittim yaptirdim anca rahatladim. Kanal tedaviden kurtulmus oldum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Banada yaptilar korkarak gittim kucuk bi igne vurdular damagima,daha sonra basladilar icime agzim da sanki insaat yapiyolar gibi sesler geliyordu ama en ufak aci hissetmedim.
Benim de iki sefer de yapmislardi.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Yakında