KATLAV
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Editör / Tasarım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bir arkadaş var beni editör olarak siteye aldı 13 gün özenle 130 konu ekledim + arkadaşın bir render işi vardı canımı çıkardı 500 e yakın video editledim toplam borcu 180 tl oldu arkadaş ödememek için bir ton şey söyledi en son sildi attı şimdi elimde sadece Skype konuşmaları var arkadaş zaten burada banlanmış 2 gün oldu arkadaş şimdi sildi yazıyorum cevapta vermiyor ne yapmalıyım dava açıp paramı nasıl alırım bu adamdan ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Geçmiş olsun. Konu hakkında pek bilgim yok, bilgili arkadaşlar yazarlar. Düz mantık yazıyorum. Konuyu mahkemeye taşırsanız zahmetli ve masraflı olur. Yapabileceğiniz şey konuşma geçmişini ve kişinin varsa telefon-mail vs adreslerini yayınlamanız. *** üyeliği varsa orada da konuyu açıp, ticaret yapmış arkadaşlar tarafından havale yaptıysa TC nosunu veya ev adresi gibi birçok bilgiye ulaşıp yayınlarsınız. Böylelikle hem diğer arkadaşları bilgilendirmiş olursunuz hem de adres çıktığı takdirde yaşı küçükse ailesine ulaşabilirsiniz. Ulaştıktan sonra hakkınızı alırsınız diye düşünüyorum.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
VBulletin İşleri
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Geçmiş olsun demekten başka bişey yok. Yapabileceğiniz hiç bir şey yoktur.
http://goo.gl/iMywUg
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Hizmet almadan yada vermeden evvel kişi ve kişilerin mutlaka titizlikle profil bilgileri ve arama motorları üzerindeki sicilleri mutlaka incelenmelidir. Bu ad soyad olabilir, web sitesinin adresi olabilir. Banka hesap bilgileri ve buna benzer diğer bir çok bilginin kontrol edilerek mutlaka forum üzerinden PM ile teyitleştirerek işe O şekilde başlanılmalıdır. Bu konuda sanıyorum ki yapılabilecek hiç bir şey görünmüyor geçmiş olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
122, (%99)
Sizi bu duruma düşüren şahsın isim/soyisim bilgilerini ve forum nickini verirseniz başka arkadaşlar da bu duruma düşmez hocam. Geçmiş olsun.
KATLAV
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Editör / Tasarım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Öncelikle Tüm yorumlarınıza teşekkürler elimde arkadaşın telefon numarası var arıyorum açmıyor . Şimdi ben bu arkadaşın telefon numarasından ailesinin numaralarına ulaşabilirmiyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
11880 Ara sor numara kime kayıtlı eğer ismi çıkıyorsa başka numarası varmı onu öğren varsa ordan iletişim kurmaya çalış. Geçmiş olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
ogretmen
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ne kadar ayip ve yazik
su duruma bakin
seref yoksunu bi adam burdaki iyilik seven bi adamin emegini caliyo
dolandiriyo
gercekten cok yazik,hani tam yapamaz ,isini tamamliyamaz anlarim ama bu cok ayip
umarim ulasirsiniz kisiye
bende 2 3 gun once dolandirildim(ama)
paypala her kaniti sundum
hem kisiyi bulacam hem hesabini banlaticam, hem de
isim soyisimden paypali baglattigi bankaya haber vericem
az kaldi su an paypalda vaka
kolay gelsin