aea48300
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim bende girdim.İlk 3 tercihinize belki girersiniz.Yedeklerden 30 kişi bile alındığı oluyormuş.İlk 3 tercih belli değil yani durumu 2. tercihlerde belli olucak.Hiç bir yedek listesinden giremesede Besti Aydeniz Lisesine giricek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler Başka Yorum Yok mu?
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim ilk tercihim bilişim meslek lisesiydi, 20. olarak da girdim.
İlköğretim boyunca tek isteğim saçmasapan ve hayatta hiçbir işe yaramayan havuz problemleriyle boğuşmayı lisede kenara atmaktı, bu yüzden de meslek lisesi seçtim.
Belki Anadolu lisesi gibi ikinci bir dil eğitimi yok ancak garantisi var. En iyi Anadolu liselerinden mezun olupta hala bir yere girememiş çok kişi tanıyorum. Herkes meslek lisesine gidenlere üniversiteye giremeyecek diye bakıyor, pekala girilebilir. Eğer illa ki Anadolu istiyorsa İMKB'ye girmeyi denesin, olmazsa meslek lisesine girsin ne olacak ki?
Yalnız dikkat etsin, kız meslek lisesinde kafayı kızlara takıp dersleri boşlamasın :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Arkadaşın dediği gibi Besti Aydeniz Kız Meslek'e gidecek. ancak 2. 3. tercihlerde belki girebilir. Ama pek umutlanmayın çünkü yedeklerdeki sırası çok yükseklerde. 50 içinde olsa iyi ama baya gerilerde. Ayrıca benden kardelşine tavsiye. Mutlaka lisede ingilizce kursuna gidip ingilizcesini ana dili gibi geliştirsin. Böylece ilerde ingilizce derdi olmaz.