lostyazilim
tr.link

Karşılaştırma

3 Mesajlar 1.727 Okunma
acebozum
tr.link

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)

Merhaba arkadaşlar. Bu gün sizlere çok canımı sıkan bir olaydan bahsedeceğim.

Facebookta anlamsızca gezerken ana sayfada bir resim gördüm. ( zaten o resmide ekledim yazıya ) Pis Yedili adlı dizideki salak Orço karakteri ile Kemal Sunal’ı yan yana koymuşlar ve

‎-Kemal Sunan Diyorsan Beğen ♥
-Orço Diyorsan Yorum At ♥

yazmışlar. Gelde sinirlenme şimdi. Yav arkadaş, Kemal Sunal Türk sinemasının bir efsanesi, yıkılmaz tabusudur. O Orçun karakteri ise, gelip geçici bir karakterdir. Mesela geniş aile dizisinde de Ulvi vardı. Nerde şimdi o Ulvi? Dizi bitti, Ulvi devri kapandı. Yani anlatmak istediğim Türk sinemasının efsane ismi ile gelip geçici bir karakteri yan yana koymak çok saçma ve şahsen ben Kemal Sunal’a bir hakaret olarak algılıyorum.

Üstelik sadece bu değil, kimisi sadece daha çok beğeniye ulaşmak için, yani egolarını tatmin etmek için, Allah c.c’nin hat sanatıyla oluşturulmuş bir resmini koyuyor ve altına da ufak tefek, kendi çaplarında yazılar yazıyorlar. Tabii ki kopyala yaıştır ile ve en altına da Beğen diyorlar. Olur mu böyle bir şey ya. Sen kendi egona din meselelerini niye karıştırıyorsun be kardeşim. Bazıları da beğenisi yüksek sayfalardaki fotoğraf vb. bağlantılara yorum yapıyorlar. Şu sayfayı Allah c.c için beğen diye. Sen kendi kişisel ego tatminine nasıl karıştırabilirsin bu meseleyi?

Her neyse, bu konuda içimi dökmüş oldum. Sizlerinde yorumlarını bekliyorum…

bu yazının yayınlandığı blog

elektronikssl
webimgo

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)
Dediğiniz gibi her şeyde din ön plana atılıyor. Din bir yaşam biçimi olmamalı ve asla birinci planda olmamalı. Önce iyi insan olmak gerekir, sonrasında inanırsın veya inanmazsın. Ama inanmıyorsun diye de kötü bir insansın demek değil bu. Kemal Sunal efsane bir sanatçı idi. Saygıyla anıyorum.

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Kendini bilmez bazı geri****lıların dengesizlikleri işte. Kimle kimi karşılaştırıyorlar. Neyse daha fazla yorum yapmasam iyi olacak.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al