-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar bugün çay bahçesinde otururken 2 tane bayan bütün parkı geziyordu. Yapı Kredi kart başvurusu almak için. Benimde yanıma geldi ben istemediğim halde beni bir şekilde ikna edip bana kart başvurusu yaptırdı kimliğimi istedi, elinde bir tablet vardı. Sonra bana imza attırdı kağıtlara okuduğumda kart başvuru kağıtlarıydı yani belli. Kartı aldıktan sonra iptal ettirebilirsin dedi bana bende telefonuma gelen mesajla beraber direk müşteri hizmetlerini arayıp kartı iptal ettirdim. Doğruydu yapı kredi kart başvurusu aldıkça bu bayanlar belirli bir miktar para alıyormuş sanırım. Benim bilgilerimi aldılar bunlar acaba bir sorun olur mu ? Tereddütte kaldım şimdide :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
İşe yeni başlayan bankacılara, daha doğrusu stajyerlere kota dahilinde iş verirler. Mesela ayda 300 kart sat sana asgari ücret, fazlasını satarsan kart başı 5 tl gibi. Bu kişiler de senin benim gibi olduğu için samimice yaklaşarak durumu da izah edip kart verirler. Herhangi bir şey olmaz ama bankadan mesaj geleceği kesin.
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yok hocam içiniz çok rahat olsun. Kartı teslim almadığınız sürece 6 ay içinde zaten kendi iptal olacaktı ancak siz daha önce davranıp direkt iptal ettirmişsiniz. Hiçbir sıkıntı durumu yok. Nadiren benim de bu duruma bile bile izin verdiğim, başvuru yaptığım ancak almadığım oldu. Hiçbir derdi yok yani. :)
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
FatalRhymeRdoğru söyle;
Örnek kartamı bakıyordun, bacaklara mı?
Aslında belliymiş ama :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Aynı şey banada oldu garanti bankası bir adam gelmişti üniversitede dedim hayırdır senin karın ne oda dediki kart başı komisyon alıyorum sadece seni aradıklarında onaylıyorum yada red ediyorum dersin demişti bende okey dedim o gün o gündür garanti bankasını kullanıyorum :D
1 kişi bu mesajı beğendi.