-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bulunduğum bölgede ki kaymakamlık bir logo yarışması düzenledi yarışmaya katıldım ve yarışma nasıl bir yarışma ise bir sonuçlanma tarihi ible yoktu neyse 1 ay sonra açıklandı. Açıklamada uygun içerink ve görsellik ublunamadığından yarışma 1.si seçilmemiş ve ödül verilmesi iptal olmuş.
Kaymakamlığımız tarafından gerçekleştirilen Logo Yarışması 10.05.2012 tarihinde Kaymakam Başkanlığında toplanan komisyon tarafından değerlendirildi. Yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucunda Kaymakamlığımıza uygun içerik ve görsellikte bir logo bulunamamış herhangi bir seçim yapılamamıştır. Tüm katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Diye bir açıklama yapmış. Benim bilgim dahilinde düzenlenen yarışmalarda kullanılmasa bile yarışmalarda sonuç açıklama zorunluluğu vardır yani kurum logoyu kullanma bile yarışmanın sonucunu açıklama ve ödül verme zorunluluğu bulunmaktadır.
Sizlerden istediğim bilgi nasıl şikayet edebilirim, karara nasıl itiraz edebilirim ve bu konu hakkında herhangibir dava açma hakkım bulunuyor mu ?
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bence şikayet edilecek konu yok diye düşünüyorum.Sonuçta yetersiz gördüğüm bir logoya niye ödül vereyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ödül veya Birincilik umrumda bile değil, İlin diğer ilçeleri aynı yarşmayı yaptılar ve diğer ilçeler kullanmasalar bile yarışmaya bir birinci seçerek ödül verdiler. Benim hoşuma gitmeyen iş hem böyle bir yarışma düzenleyip insanları 1-1,5 ay bekletip sonra da birşey yokmuş gibi aptal yerine koyarak katılımcılara teşekkür ederiz sonuç alınamadı açıklaması, her türlü ne hakkım varsa kullanacağım eğer kaymakamlığa dava açılıyor ise de açacağım. O kadar sinirime gittiki bu durum elimden ne gelirse yapmaya hazırım.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
wiceligenc adlı üyeden alıntı
Diye bir açıklama yapmış. Benim bilgim dahilinde düzenlenen yarışmalarda kullanılmasa bile yarışmalarda sonuç açıklama zorunluluğu vardır yani kurum logoyu kullanma bile yarışmanın sonucunu açıklama ve ödül verme zorunluluğu bulunmaktadır.
Arkadaş haklı. Hiç bir logoyu beğenmeseler dahi içlerinden birini seçip ödülü vermek zorundalar. Ondan sonra ister kullanırlar, ister kullanmazlar.
Yarışmanın bulunduğu ve kuralların olduğu sayfayı atar mısın? Eğer orada bu belirtilmişse kaymakamlığı mahkemeye verebilirsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yarışmayı Kaymakamlık yaptı, İlçeye Afiş asarak duyurdu ve yarışmanın bir internet üzerinden veya yazılı olarak yayınlanan şarnamesi malesef ki yok bende o nedenle mahkemey de dava açıp açamayacağımı merak ediyorum.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yarışma kurallarının bulunduğu bir kağıt falanda mı yok? Nasıl bir yarışmaymış bu ya :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Malesef yarışma afişinde yazan 2-3 madde, Ben kaymakamlığa güvenerek katıldım kaymakamlığa da güvenemeyeceksem kime güveneyim yani...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
eğer böyle bir yarışma kaymakamlığın resmi sitesinde duyurulmadıysa pekte birşey yapabileceğini zannetmiyorum.. eğer yayımlanmışsa öyle bir bilgi işin kolay
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Devlet bile bunu yapıyorsa ben ne diyim artık ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tek yapabileceğiniz / yapabileceğimiz şey blogunda / blogcuların bu konuyu eleştirmesi ve mümkün olduğunca çok kişiye duyurulmasıdır. Belki bir gazete haber yapar yada twitter'da tt olursa kaymakamlık yarışmayı tekrar yapar yada bir sonuca bağlar.