Arkadaşlar, hemen hemen 1 aydır forumdayım. Çok güzel bir ortam mevcut forumda. Bu yüzden bir süre izleyip aranıza takılmak istedim. Bugünler de biraz yoğunum, yoğunluk sonrasında wmaraci benim için asıl amacına girecek; aslen hosting firmasına sahip olduğumu bir kaç konuda dile getirdim ancak henüz resmi bir tanışma yapmadık. Bir kampanya ile merhaba demek isterim. Ama bu sefer farklı olsun kampanyayı siz belirleyin istiyorum.
Alan Adı
Hosting
Reseller
3 seçenekten birisini seçerek; hatta bir çılgınlık ile aklınızda ki fiyat ve özellikleri dile getirerek. örnek veriyorum alan adı x tl olsun hosting şöyle olsun bu fiyat olsun. Pek örnek gibi olmadı ancak etkilemek istemedim. Çoğunluğa göre hareket etmeyi düşünüyorum. Çoğunluk ne derse; hangi fiyat aralığında bulusursa o kampanya o fiyat aralığında gerçekleşecek.
Dipnot1: Tabi ki fiyatı siz belirlediğiniz için; biz kazanmak bir yana zarar edeceğiz bu sebeple stokların sınırlı olacağını da belirtmek isterim önceden.
Dipnot2: Konu uygun yer de değil ise Mod. arkadaşlar şimdiden özür dileyerek konuyu uygun yere taşımanızı rica edebilir miyim?