-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Arkadaşlar bu aralar coğrafya çalışmanın da verdiği bir gayretler bu konuya yönelmek istedim. Hem zor zamanlarda kullanmak hem de bağımlılığı azaltmak amacıyla kendi elektriğimi üretmek istiyorum. Bulunduğum bölgede rüzgar oldukça kuvvetli esiyor ve yılın büyük kısmı güneşli geçiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Hangi malzemeler gerekir? Gerekli şartlar nelerdir? Yardımlarınızı bekliyorum :)
Batuhan P. | SoftVore.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Güneş panelleriyle fazlasıyla işinizi görebilirsiniz . Bir kaçtane rüzgar paneli koyarsanız çatıya elektrik ihtiyacınızı %100 karşılarsınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
çok pahalı ve az kulanımı var bu nasıl yukseltebılırız ben de bı araştırayım dedım geçen sahıbındene gırdım 2.5-7 +++ bn tlleelrde fıaytları ve guneş olsun ruzgar olsun çok parahı aybnı zamanda 6 saat kullnımı var bır kaç kuçuk eşya anca çalıştırırız azıyor ben 10 saat cıvarı laptopda akldımı duşunrsek derın dondurucu dolap full alışıyor hıç daaynmaz.
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
En uygunu şebeke elektriği macera arama derim hocam ;)
Haa az uğraşayım hevesimi alayım dersen telefon şarj edebileceğin radyolu ve 3 adet lambalı 10w lık üniteler hazır satılıyor deneyebilirsin güneş panelleri gerçekten pahalı ve temizlemediğin zaman verimi düşüyor depolamak için ise jel akülerde pahalı zaten araştırınca anlarsın ne demek istediğimi
1 kişi bu mesajı beğendi.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Biraz araştırmayla yaparak bilgi edinebilirsiniz urfada yapan vardı bir arkadaşım malum en sıcak orası ekstrem yaptı koydu evinin üstüne ve gayette süper çalışıyor ve belirli bir kısmını yan komşuya veriyor ;). Hatta devlete de sayabiliyon kendi ürettiğin elektrikrigi benim arkadaş başvurdu kabul edildi. Ek gelir kapısıda oldu. Bu arada nerede oturuyorsunuz eviniz sürekli güneş alıyor mu açık alan mi ? En çok günes aldığı vakit ne zaman. Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-