furkanozden adlı üyeden alıntı
Facebook'ta aşağı yukarı çıkıyorsan kalkma vaktin gelmiş demektir yada yararlı birşey yapmadığını kendine farkettir. Sonra yararlı birşey yap. Mutlu olursun, rahatlarsın.
Teşekkürler Furkan önerin icin
NeoEkonomi adlı üyeden alıntı
Kardeşim tipik bir durumdasın üzülmeye değer bir şey yok. Hayatında değer vereceğin öncelik tanıyacağın şeylere karar vermelisin... Bu senin hayatın ve sen şekillendirebilirsin..
Sosyal olmak için PC başından kalkman gerek.. Dışarısı güneşli hava güzel, ilk olarak sokak sokak dolaşarak yanlızlığını tartmalısın..
Neoekonomi kardeşim aksam 7 de geliyorum o 4 saat ilgilenmem gereken siteden aylık bi gelirim var ilgilenmesem para gelmez ve suan ailemden uzak yaşıyorum o paraya ihtiyacım var ... birde ne yazıkki para olmadan sosyallik olmuyor adım attıgın yer para
isousluer adlı üyeden alıntı
Karı kız muhabbeti? Oda iyiymiş. Her şeyden önce üslubuna dikkat etmelisin bence. 8 tane siten gün gelir kapanır ama insanlığın kapanmaz. Anlayana...
forumda ilk defa karı-kız muhabbeti yazan ben degilim... iso üslubumun farkındayım merak etme
SefaUygun adlı üyeden alıntı
eleştirenler bilmeyenlerdir , gereksiz yerlerde ahlak timsali ayaklarinada gerek yok bence..
arkadasim bence gercek hayatina daha fazla onem ver , onlari hallettikten snra digerlerine vakit ayir,hep soylerim bunu..
basarilar
Teşekkür ederim kardeşim sagolasın...
melankolia adlı üyeden alıntı
Hocam zamanında bende senin şeklindeydim sabah 7 akşam 12 şeklinde sonra dışarıda hayatın olduğunu öğrendim ve artık günde en fazla 2-3 saat bu 3 ay sürede ise en fazla 1 saat pc deyim 2 tane sitem var 1.si ile anca ilgileniyorum facede ise sadece 2dk göz atıp çıkıyorum sınavların varmış kpss filan bence sınavlara çalış diğer işlemleri boşver mesela facebooku gereksiz o 8 tane siteyede bul güveneceğin bir yönetici olar ilgilensin derim.
melankolia dışarda hayat var evet farkındayım ama para olmadan dışarda rezillik var neoekonomiye yazdıgımdaki gibi benim siteye zaman ayırmam gerekiyo cünkü hic olmasa ayda 300tl bi geliri var bana güvenebilecegim biri zannetmiyorum hani atalar demiş ya
el elin eşegini türkü söyleye söyleye ararmış durum aynen öyle... teşekkür ederim söylediklerini dikkate almaya calıscam
Tüm yorum atan arkadaşlara teker teker teşekkürler..