lostyazilim

Kendime freelance iş bulabileceğim dolandırıcı olmayan bir site?

24 Mesajlar 4.340 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar açıkcası bıktım..

Bu dünyada dürüst insanlara yer yok galiba, ne kadar dürüst olduysam hep kendi gelirlerini düşündüler. Bir kişi bana çıkıp "bu scripti bu kadara yaparmısın" dedi evet dedim hemen başladım gözümü kırpmadan çalıştım 3 saatte bitirdim sonra adam ************** çıktı paramı vermedi. Çok iğrenç bir durum aslında. Ben onun 200 tl si ile zengin olucak değilim amma o adam kendi itibarını yok etti. Freelance iş yaparken para almamın sebebi yaptığım işin sonunda onunla gurur duymam )

Kodlamayı çok severim benim için bir eğlence kodlama fakat böyle **************lar olunca insanı soğutuyor. Evet kodlamayı kendim için öğreniyorum fakat gelirde elde etmek gerekli insanız sonuçta.

Neyse bana adam gibi freelance iş bulacağım bir site gösterirmisiniz?

uzmankirala,armut,freelance.com sitelerinden farklı olsun lütfen onları denedim.

Veya kendisine site yaptırmak isteğen şirketleri felan nasıl bula bilirim?
ysnbulut

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

TayfunGuler TayfunGuler Kod Şiirdir Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)
Konuları takip edin.Konular açın.Tema yapıp satın

Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org

• Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
TayfunGuler , hocam dediklerinizin hepsini yapıyorum zaten fakat "satın" kısmına gelince işler duruyor. Alacak birisini bulmak zor daha doğrusu "**************" olamayanı bulmak zor
Ghostcastle

kişi bu mesajı beğendi.

TayfunGuler TayfunGuler Kod Şiirdir Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)

sovetski adlı üyeden alıntı

TayfunGuler , hocam dediklerinizin hepsini yapıyorum zaten fakat "satın" kısmına gelince işler duruyor. Alacak birisini bulmak zor daha doğrusu "**************" olamayanı bulmak zor

Satmada paranı alabilirsin.
Iş oncesi yarısını alabilirsin.Eğer vermezse dolandiricidir zaten..
sovetski

kişi bu mesajı beğendi.

Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
İş öncesi yarısını almak güzel fikir teşekkür ederim :)

Zuperman Zuperman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)
ticaret puanı yok kim iş öncesi yarısını verir mantıklı olun biraz, piyasaya script sür hocam ozaman satın almak zorunda kalırlar :)

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Forumlarda öncelikle ticaret puanınızın iyi olması lazım satışlarınızın artması ve güven kazanabilmeniz için bu açıdan bakarsak forumlarda satış artışı yapmanız için öncelikle 1 kaç script yazarak uygun fiyata satışını yapmanız ve ticaret puanınızı yükseltmeniz lazım hızlı bir şekilde çalışmalarınız da başarılı ise zaten kısa sürede bunu elde edeceksiniz daha sonraki aşama olarak yapacagınız satışlarda önce ücretin yarısını daha sonrada diğer yarısınız istemeniz normal karşılanıcaktır kendiniz için bir web sitesi yaparak çalışma ve referanslarınızı burada paylaşmanız ayda 1 dagıtacagınız script ilede genel forum alanlarında adınızıda sıklıkla duyuracagınız işlerle yeni müşteriler kazanabilirsiniz

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

• Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
Size katılıyorum fakat hiçkimse ticaret puanı 100 olarak başlamadıki zaten :)

Birde sizi bilmem ama ben birisine olan güveni ticaret puanı ile değerlendirmem, içinde **************lık olan birisi hertürlü dolandırır. Ha eğer paranın yarısını vermek istemiyorsa zahmet çekip uzmankirala da kayıt olur orada işini belirler ben alırım sonra ödemesini ben işe başlar başlamaz oradan yapar bitirincede ben paramı oda scripti alır.

Şuan yüzbinlerce script bulunmakta kendi yapacağım scripti alacaklarmı diye düşünmekten yapmıyorum anca istek bekliyorum oda yıla 1 kere ve "yalancı" ..

ArdaEgridere ArdaEgridere Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 1247
  • Beğeniler 77 / 110
  • Ticaret 6, (%83)
script yapman gerekiyor kardeşim

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Adam olana rastgelmek zor bu işte. Scripti yolladığında ufak birkaç yerini silip/bozup script çalışmıyor, paramı iade et diye laf dahi yapabiliyorlar. Etmezsen her türlü şikayeti yapacağını falan söylüyorlar. Sen iade edince de tekrar eski haline getirip kullanıyorlar.

Bu yüzden bir işe başlamadan önce kendi kurallarını oluştur. Bu kurallarından taviz verme ve iş verecek kişiye de bu kuralları göster.

1- İş başlangıcında paranın 3'te veya 4'te biri alınır.
2- İşin yarısına geldiğinde önizleme/demo gösterileceği zaman diğer 3te1 ya da 4'te 1 alınır.
3- İş bitiminde script gösterilir, paranın geri kalanı yatarsa script teslim edilir. Para yatmazsa, bahane uydurursa verilen paranın yarısı iade edilir, diğer yarısı bende kalır. Para yatarsa script teslim edilip, kurulur ve onun elinde test edilir.
4- Scriptte oluşan -gözden kaçan hatalar- her zaman düzeltilebilir fakat kullanıcı kendisi kodlarla oynarsa ve scripti bozarsa düzeltmek için para talep edilir.

Böyle ufak tefek bir kural/şart listesi oluşturup iş yaptıracak kişiye gönderirsiniz, kabul ederse yaparsınız. Kabul ettiğine dair mesajı silmezseniz herhangi bir şey de olmaz zaten.

O kişi bu sitede de üye ise yöneticilere bildirip banlat, başkaları dolandırılmasın.
sovetski

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al