Kusura bakmayın sitemli bir konuya giriş yaptınız.
Wmaraci'da uzun yıllardır varım. Üye değilken veya numaramı degistirmeden önceki hesabımla hep aktiftim.
Son zamanlarda neredeyse hiç bir konumda yardım alamıyorum, makul bir cevap verilmiyor. Sadece benlik değil, çözüm bulunan çözülen bir konu göremiyorum.
Neredeyse her gün aynı konular açılıyor. İnsanlar arama yapmaya üşeniyor ama günlerce sonra cevap gelecek bir konu açmaya üşenmiyor. Hatta bazı konular üst üste açılıyor anlaşılmış gibi. Bir akıp oluşuyor sanki birden aynı isimli benzer konular açılıyor.
Blogger tema öneri, ads.txt dosyası nedir, wordpress tema öneri vb. Banko konular var böyle her gün kesin açılır.
Ticaret kategorisi nasıl işliyor bilmiyorum ama yardım bölümü pek de iyi değil.
Konuyu okumadan yorum yapanların olması da apayrı bir problem. Adam demiş ki "lütfen para kazanacak bir sektör önerin e ticaret sitesi dışında" 15 yorumdan 10u e ticaret sitesi kur konulu. Veya başka biri konu açıyor "şu hariç bu hariç veya şu duruma göre" şeklinde ama galiba kimse konuyu okumuyor, başlığı okuyup cevap veriyor gibi gibi.
Bir de o kadar uzun açıklayıcı sormama rağmen insanlar neden anlamak istemiyor anlamıyorum. Tartışmaya çekip duruyorlar. Durum bu, buna göre sonuç ne olur? sorusuna "insandan insana değişir" şeklindeki cevaplar sinir bozucu değil mi? Zaten durumu, koşulları açıklamışım. Hayat hikayesi mi anlatmam lazım anlaşılmak için?
Özellikle tartışma açmak isteyenler var ya, stresini buradan atıyor galiba. "Sen bu soruyu sordun ama cevap versek ne vermesek ne!" Yada "buna şu desek ne bu desek ne olacak!" Yorumunu atıp gidiyorlar. Allah aşkına bu nedir? Soru cevap için sorulur, cevap verirsen yardımcı olmuş olursun diyesim geliyor.
Bazı arkadaşlar da yardım değil muhabbet etmek için cevap yazıyor sıkılmışlar. Her şeyiyle ince ince acikladigim Şöyle bir sorun var konusuna, pm at bakalım diyenlere tek tek ek bilgi verip atıyorum. Bazıları geri dönüyor bazıları hiç orali değil. Geri dönenler de " hocam ben bu konulardan hiç anlamam baktım ama anlamadim" diyorlar. Tamam bir çaba var ama zaten ben soruda her şeyi açıklamişım zaten pm atmak sadece beni ekstra yoruyor. Bide konuya gelenler çözüldü sanıp gidiyor. Ama tek bir sorunum çözülmedi burada maalesef.
Şimdi ya ban yada hakaret gibi şeyler gelebilir ama durum bu maalesef. Yani bu konuda inceden dokunduran tecrübeli üyelerimiz de var bir çok konuda. Derdimi anlatma hakkımı kullandım.