Kingsman: Altın Çember




Konu özeti:
Daha önce dünyayı kurtarmış olan Kingsman örgütünü bu sefer zor düşmanlar bekliyor. Uyuştucu karteli olan Poppy, tüm dünyaya zehirli uyuşturucularını dağıtarak herkesin Mavi İsilik hastalığını kapmasına sebep oluyor. Uyuşturucu tüketen herkesin ellerinden yüzüne doğru mavi kılcal damarlar çıkmaya başlıyor. Tek tedavisi ise Poppy'nin gizli depolarında bulunan panzehir. Milyonlarca insan bu durumdan şikayetçi iken, Poppy tüm televizyon yayınlarını hackleyerek ABD Başkanı ile pazarlık yapmayı teklif ediyor. Poppy bir yandan Kingsman örgütünü yok etmeye çalışırken diğer yandan da uyuşturucunun yasal olmasını ve uyuşturucu kartellerinin kişisel dokunulmazlıkları olmasını istiyor.

Çekimler ve Efektler:
İlk filme göre erotik sahneler biraz daha fazla, bu yüzden +18 ibaresiyle beyaz perdeye giriş yaptı. Kingsman denince akıla gelen çatışma sahnelerinin hakkını fazlasıyla vermişler. Çekimler ve efektler muhteşem. iMDB puanına aldanmayın. Bana göre kesinlikle +8 puan bir film. Ayrıca belirtmek isterim ki kesinlikle sinemada izlenmesi gereken bir film. Evde ufacık ekranda izleyip ziyan etmeyin derim. Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak edeceğinden emin olabilirsiniz. Filmin ilk sahnesinden itibaren gözünüz ve ağzınız açık izliyorsunuz. Hiç bir sahneyi kaçırmamaya çalışın.

Üstü kapalı spoiler:
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki serinin 3. filmi yakında bizlerle buluşacağına dair sinyalleri verdiler. Kingsman örgütü bu filmde bazı şartlardan dolayı başka ülkelerin ajan merkezleri ile irtibata geçmek zorunda kalıyor. Alkol ve Uyuşturucu içeren bir film. Bir taraf dünyada ki alkol piyasasının sahibi Statesman, diğeri ise uyuşturucu piyasasının sahibi Poppy. Bir tarafta da moda dünyasının babası Kingsman. Serinin ikinci filminde, Statesman olarak bilinen alkol örgütü ve Kingsman örgütü birlikten kuvvet doğar lafını benimseyerek uyuşturucuya karşı bir savaş açıyorlar. Milyonlarca insanı kurtarmaları için çok az bir süreleri var. Bir an önce gizli depolardaki panzehiri alarak insanları eski haline getirmeleri lazım. Üstü kapalı politik göndermelerde yok değil.

Kendi yorumumu katarak anlatmaya çalıştım ama sen ne anlatıyosun kardeşim diyip fragmanı izlemek isterseniz;