-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Sabah erken saatler haricinde herhangi sağlık sorunumun olmadığı günlerde kan bağış aracını görmüşsem ben de bağışlıyorum. Sadece normal kan, diğer işlere girmedim hiç. Açıkçası zinde de hissediyorum kendimi özellikle ertesi gün. Endişesi olanlar kafaya takmasın, bir kez denesin ve zaten sorun olabilecekse almıyorlar; çünkü öncesinde değerlere bakıyorlar. Ne zaman ve hangi koşulda kime lazım olacağını bilmediğimizden boş vermemeliyiz..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de 5-6 belki daha fazla bağışladım sorunsuz. Hatta hoşuma gidiyordu. Fakat en son bundan 3 yıl önce bağışladığımda hem iğne çok fena ağrı yapmıştı hem de ciddi bir şekilde basım dönüp gözüm kararmıştı. Hemen beni yatırıp ayaklarımı kaldırdılar 1 saat filan kendime gelemedim nedense. O yüzden biraz cekinmeye başladım.
Not: Daha önce kan bağışlamayanlar korkmasın, zaten adamlar bu işin erbabı sağlıkçı hepsi. Önce kontrol yapıyorlar. Ters bir şey olursa anında müdahale yapıyorlar. Her türlü sorun ve çözümün eğitimini alıyorlar. Kan bağışlarken kalıcı bir sorun oluşan kimse yok ☺️
1 kişi bu mesajı beğendi.