wmaraci reklam
tr.link

Kombi termostatları hk. (soru)

2 Mesajlar 504 Okunma
acebozum
tr.link

serdar01 serdar01 Akıl+Bilim+Eğitim Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Eğitim
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 839
  • Beğeniler 323 / 116
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba.

Kablolu kombi termostatı mı yoksa kablosuz olan mı daha verimli çalışır ?
İkinci sorum ise elektirik kesintilerinden sonra kablolu olan modellerde tekrar bir ayar yapmak gerekir mi? Sanırım kablosuzlar da tekrar frekans ayarı gerekiyormuş.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

googleasistan
reklam

Yasir Yasir 7-24 Acil servis Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Kombi Klima servisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba "Serdar 01" Ben kablolu ve kablosuz olmak üzere 2 Model oda termostatı taktım. Hiç birinde sorun çıkmadı..! Verim sorusu ise her ikisi'de gayet verimli çalışabilmektedir. Yeter'ki Doğru Montajı yapılsın. Ben size kısa ve öz olarak çalışma mantığını anlatmak istiyorum. Kolay olan kablolu oda termostatı direk on-off sistemi ile çalışır. 2 Ad. Kablosu bulunur. Bunları kombide bulunan çıkışlara takılır. Kumandalı ise 2 Parçadan oluşur 1. si Kumanda Alıcısı 2. si Kumanda. Yani Kumanda alıcısı eşleşme için kombiye yakın bir yere takıyorsun Kablolarla kombi cihazının oda termostatı çıkışlarına bağlıyorsun. Kumandasını ise yani LCD Ekranlı kumandasını ise Salonda bulunan orta Masanın üstüne koyuyorsun..! Burada dikkat edeceğin husus kumandasını pencereye, Kapıya, Radyatörlere yakın olmaması. Çünkü sağlıklı ısı elde edilemez. Veya sabit bir yere yerden en az 1,5mt yükseklikte bir yere koyabilirsin. Kumanda ile alıcıyı eşleştirdikten sonra sorunsuz bir şekilde LCD Ekrandan sıcaklık ayarı yapabilirsin. Aklına Takılan bir şey olursa montaj ile ilgili Web siteden bana ulaşabilir bilgi alabilirsin. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
serdar01

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al