-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** İ**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar kendimi sürekli SEO konusunda geliştirmeye çalışıyorum.Makaleler okuyorum.Kitap aldım onu okuyorum.İngilizce sitelerden çeviriler yapıp seo hakkında bilgi sahibi oluyorum ve bayağı yol katettim.Konyada Makine müh. okuyorum.Kaldığım yurtta Wifi yok.Kesin bir kazancım olmadığı içinde VINN gibi taahhütlü şeyler alamıyorum.SEO ile para kazanmak ve kendimi daha da geliştirmek istiyorum.Bu konuda bana önerilerde bulunursanız sevinirim.Sizlerinde düşüncelerini bekliyorum.
Vee
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
seo
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
site açıp denemeler yapman gerek seo geniş bir konu
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Makaleler okumak ya da kısaca işin teorik kısmını öğrenmek seni çok fazla geliştirmez. Bunları pratiğe dökmen gerekiyor. Kendine özel yöntemler elde etmek için baya bir deneme yanılma sürecisinden geçmen lazım. Arkadaşın dediği gibi siteler açıp denemeler yaparak işe başlayabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Vee
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
seo
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende çok araştırdım yabancı sitelerden çıkmadım ,birde milletin yazdıklarını doğru sanma ,seo çok derin bir yerde zararlı olan metod başka bir şekilde faydalı olabilir.Bol bol site açıp google ın nasıl davrandığını çözmen gerekiyor. site içi linklemeler çok etkili mesela,lsi nedir,organik hit,site hızlandırma,backlink nofollow,canonical,resim orjinalleştirme,backlink gizleme,hızlı index alma, bunları araştırabilirsin.