Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Arkadaşlar üniversite için eve çıkacağım için köpek edinmek istiyorum. Ama 1 aydır istediğim ve yıllardır özendiğim köpek cinslerinin sahiplendirmesini bulamıyorum. Chow chow samoyed bu iki türe aşığım. Ee öğrenci olunca satın da alamıyorum 1500 TL yukarı fiyat veriyorlar. Sahiplendirme arıyorum bulamıyorum. Acaba nasıl yaparım? Bulsam da 19 yaşında öğrenci olduğum için uygun görmüyorlar. Halbuki tek katlı bahçeli müstakil bir evde tek başıma yaşıyorum. Köpek aşıları ve olası hastalıkları için kenara para koydum. Tedbirliyim :) Hem evde hem bahçede hep benimle olacak. Eğer gören duyan falan olursa haber verirse sevinirim :) Bilmem konuyu açmam ne kadar doğru eğer yanlışsa affola kaldırılabilir konu.
Saygılar,
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kardeşim masraflı bir ırk onlar :-)
Özellikle yem seçerler mazallah royal canin e alışmışsa ocağına incir ağacı dikersin alırken hangi mama yiyor diye muhakkak sor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Üstüne basa basa söylüyorum sakın heves için almayın. GERÇEKTEN BAKABİLECEKSENİZ ALIN ! ALIP SOKAĞA BIRAKMAYIN SONRA.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hocam köpekler ilgi ister . Gerçekten ilgilenebilecekseniz alın . Benim bir köpeğim var 5 yılı doldurdu hala bende biraz haylaz maylaz ama sadık . Kırma bir süs köpeği ama çok iyi bir dostum . Bir de şu var hani öyle bir sahiplenirsiniz ki allah korusun sonra başına bir şey gelirse acısı büyük oluyor canından can gitmiş gibi iyi bakın o yüzden
Tamamen güncel ve özgün PR5 forum sitesinden link çıkışı için pm