Gizemliarkadas.net Olarak bizde koruncuklarımıza yardımı esirgemiyoruz.

Yardıma muhtaç çocuklarımıza koruncuk köyleri yapılarak onlara birer birey veriliyor. Bu bireyler 24 saat boyunca verilen çocuğa bakıyor bireyler çeşitli sınavlarda geçirilerek alınıyor. Bireyler ve çocuklarımız sürekli güvenlik altındalar. Bireyleri sürekli denetimlerden geçiriyorlar. Yani emin ellerdeler. aşağıda Resimde Nereye mesaj atacağınız ve detaylı bilgiler yer alıyor

Amaçları:

Çocukköylerimizin sayısını arttırarak, daha çok korunmaya muhtaç çocuğu topluma kazandırmak.

Düşünce ve yaklaşımlarımızın özünü teşkil eden, başarılarımızın temel taşlarını oluşturan ve misyonumuzu yakalama çabamızda hareketlerimizi, kararlarımızı ve ilişkilerimizi şekillendiren değerler aşağıdaki gibi belirlenmiştir:

Korunmaya muhtaç çocukların bakımındaki geleneksel yöntemlerin de ötesine geçerek yenilikçi yaklaşımlar sergiliyoruz. Başı sıkıştığında yardım edecek kimsesi olmayan çocuklara el veriyor, duyarlı ve de kararlı bir yaklaşımla yardım eli uzatıyoruz.

Çocukların daha kaliteli yaşam sürmeleri için çalışıyoruz. Bu noktadan hareketle destekçilerimiz, ortaklarımız ve toplumun geneliyle sağlam ve uzun süreli ilişkiler kuruyoruz. Böylece anlamlı ve uzun vadeli bir etki yaratacağımıza inanıyoruz.

Birbirimizin yeteneklerine ve kapasitelerine güveniyoruz. Saygı çerçevesi içinde birbirimizi destekliyor ve sorumluluklarımızın altından özgüvenle kalkabileceğimiz bir ortam yaratıyoruz.

Kurulduğumuz 1979 yılından beri destekçilerimize ve bizi destekleyen diğer ortaklarımıza güven vermeye devam ediyoruz. Bize sağlanan tüm yardım ve fonları bilinçli bir şekilde kullanıyoruz.Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ile ilgili Resmi Gazete'yi görmek için tıklayınız.

Yönetim Kurulu
M.Pınar Aran
Oya Karakimseli
Av.Figen Özbek
Muhterem İlgüner
Yılmaz Turhan
Atiye Mutlu
Bülent Beydüz
Birgül Köksüren Özekici
Gamze Emre

Çok teşekkür Ediyoruz.
Detaylı bilgi için www.koruncuk.org adresinden öğrenebilirsiniz.
4717'ye 1Sms=Ona Sıcak 1 Yuva

http://gizemliarkadas.net/blog/2011/12/20/koruncuk-vakfi/