lostyazilim

Kredi notum neden yükselmiyor

6 Mesajlar 1.127 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

systemkruger systemkruger WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 266 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
konu silindi

wmaraci
reklam

DesignTr DesignTr HODL ! Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yatırımcı, Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1217
  • Beğeniler 99 / 373
  • Ticaret 6, (%100)
Hali hazırdaki kredinizin olması ve bir umut sorugulattığınız kredilerin olumsuz cevaplanması kredi notunu düşürüyor

Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

DesignTr adlı üyeden alıntı

Hali hazırdaki kredinizin olması ve bir umut sorugulattığınız kredilerin olumsuz cevaplanması kredi notunu düşürüyor

Hocam benim puan 980di bir yıl önce İşbankasından 10.000TL çektim üzerime olan herşeyi düzenli ödedim bu ay sorguladım 1582 puan olmuş :) İyi Bi daha kredi çektim :D bence onaylanmasında banka ve banka personeli ana faktör

• Üyelik 14.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 266 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
ismail03 hocam bu konuda haklısınız. tabiki banka çoğu konuda insiyatif kullanabiliyor. ayrıca bankadan bankaya da değişkenlik gösterebilir kredi çıkıp çıkmaması. ama genel olarak 1000 puan altı biraz sıkıntı. 1582 puan ise çok iyi bir durum. burda ana kriterler puan, maaş bordronuz ve ipotekli taşınmazlar. ayrıca düşmesinde ki en büyük nedenlerden biride sık sık kredi başvurunda bulunulması.

wmaraci
wmaraci

byturk05 byturk05 www.fexmedya.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Operator
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 701
  • Beğeniler 98 / 146
  • Ticaret 15, (%100)
Birde krediniz var ise baska bir bankaya kimliğiniz ile herhangibi bir sorgu yaptiginiz zamanda notunuz düşer ornegin ben A bankasi ile çalışıyorum B bankasinda kredi faizlerini ve puanimi sorgulattim sonra A bankasina gidip ordada puaniniza bakarsaniz düşmüş olarak göreceksiniz yabi tek bir banka ile calismanizda fayda var ben gidim A bankasina sunu sorgulatim yok b bankasi yok C bankasi gibi isler yapmayin tek banka her zaman iyidir.

Kaliteli ve Ucuz SMM Panel www.fexmedya.com

• Üyelik 14.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 266 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
byturk05 hocam genelde bankalara sık kredi başvurusunda bulunursanız kredi notunuz düşer. kredi notunuzu nasıl öğreneceğinizi herkes biliyordur zaten, en büyük kaynak findeks olduğu gibi bankaların internet bankacılığı üzerinden de öğrenebilirsiniz. tabi belli bir ücret karşılığında. ama size bir tiyo ereyim ücretsiz kredi notu öğrenmek için. kredi başvurusunda bulunduğunuzda temsilci sizin ekranda kredi notunu görür. şifaen sorup (personelin insiyatifindedir) öğrenebilirsiniz. ayrıca nasıl öğrenileceği ile ilgili burayı da okuyabilirsiniz.
Ranay

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al