lostyazilim

Kur'an'ı Kerim Kampanyası ve Destekleriniz

23 Mesajlar 4.415 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ocman ocman Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / K
  • Meslek hamal
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
iyide bunda site reklamından başka bir faliyet yokki ne kuran okuyan bir video ne bir tanıtım ne başka bişe ALLAH cc. kelamını kullanarak ziyaretci almayamı çalışıyon ne iş anlamadım insan bari en azından namaz nasıl kılınır veya kuran öğrenme kısa yolları diye bişe koyar böle destekde görmedim Kuran yazısını gören yazmış destek olcaz neye destek olcan bu adam kim bu siteyi ne amaçla kurdu bunları bilen varmı yazık ALLAH islah etsin

wmaraci
reklam

TRAtlantis TRAtlantis Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Webmaster :D
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 1 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

reaels adlı üyeden alıntı

Allah sizlerden razı olsun öncelikle , 468*60 Banner(1): bannerı siteme ekledim yalnız kod yanlış url yönlendirirken http://www.kurankampanyasi.com/'' olarak yolluyor ve site açılmıyor, ben düzelttim tabi ki ancak sizde düzeltin belki aramızda deneyemen vardır.

Sitem : Bornova Haberleri

Allah razı olsun kardeşim, teşekkür ederim.

Ek Olarak:

Teşekkür ederim kardeşim, ALLAH razı olsun.

Ek Olarak:

ocman adlı üyeden alıntı

iyide bunda site reklamından başka bir faliyet yokki ne kuran okuyan bir video ne bir tanıtım ne başka bişe ALLAH cc. kelamını kullanarak ziyaretci almayamı çalışıyon ne iş anlamadım insan bari en azından namaz nasıl kılınır veya kuran öğrenme kısa yolları diye bişe koyar böle destekde görmedim Kuran yazısını gören yazmış destek olcaz neye destek olcan bu adam kim bu siteyi ne amaçla kurdu bunları bilen varmı yazık ALLAH islah etsin

Kardeşim, siteyi inceleyip konuştuğunuza emin misiniz ?

MehmetEmre MehmetEmre WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Esselamun Aleyküm ve Rahmetullah.

Konu günceldir. İletişimi benimle kurabilirsiniz.

Ek Olarak: Değerli kardeşlerim; Kur'an-ı Kerim'lerin bitmesi nedeniyle KAMPANYAMIZ MADDİ DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al