Balıkesir Havran Kızılay Şube Başkanı Ayhan Kurt,Türk Kızılayı'na yurt içinde ve yurt dışında bedeli hesaba yatırılarak verilecek vekaletle kesilerek yıl boyunca belirli zamanlarda gerçek ihtiyaç sahiplerine rencide etmeden ulaştırılması konusunda bir basın açıklamasında bulundu.
Havran Türk Kızılayı Başkanı ve aynı zamanda Anadolu Ajansı (AA) Havran muhabiri olan Ayhan Kurt Kızılay Kurban Yardımları Konusunda kendisine 7/24 bilgi alınması amacıyla 0 535 438 32 52 nolu telefonu yurttaşlarımız arayabilir dedi.
Yapılan kurban yardımlarının muhtaç yurttaşlara Türk Kızılayı Genel Merkezi’nin belirlediği tarih ve ayda et ve kavurma olarak dağıtıyoruz. Yardımlarınız en güzel şekilde ihtiyaç sahiplerini buluyor dedi.

"KURBAN BEREKETİ YIL BOYU SÜRSÜN
Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün
2014 Kurban Vekâlet Bedeli
Yurt İçi 650 TL – Yurt Dışı 350 TL
4 Taksit İmkânıyla
KURALINA UYGUN
* Kurbanlıklarınız İslami şartlara uygun kesiliyor.
* Din görevlileri kurban kesimine eşlik ediyor
* Tüm kurbanlıklar veteriner kontrolünden geçiriliyor.
* İşlemler noter huzurunda gerçekleştiriliyor
AMACINA UYGUN
* Kurban etleri Et ve Süt Kurumu işbirliği ile konserveleniyor.
* Tüm bir yıl boyunca ihtiyaç sahiplerinin sofrasında yer alıyor.
Türk Kızılayı’nın gelenekselleşen uygulaması ile vekâleti alınan kurbanlarınız, kuralına uygun olarak kesiliyor, amacına uygun olarak konserveleniyor. Yılın belirli zamanlarında gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan konservelerle, kurbanın bereketi yıl boyu sürüyor.
İYİLİK SINIR TANIMIYOR
Türk Kızılayı’na yurt dışı içinde kurban vekâleti verebilir, bu Kurban Bayramı’nda dilerseniz, sınırların ötesindeki mazlumlara da ulaşabilirsiniz. Yardımlarınız sayesinde Pakistan, Somali, Etiyopya, Bangladeş, Filistin, Irak, Bosna Hersek, Karadağ, Makedonya ve Bulgaristan’daki sofrası da mutlukla dolsun.
Nasıl Bağış Yapabilirsiniz?
Türk Kızılayı internet sayfası üzerinden “Vekâleten Kurban” menülerini kullanarak elektronik işlemle,
168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattından,
Tüm bankalarda bulunan Türk Kızılayı bağış hesaplarına,
Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 no’lu Türk Kızılayı Posta Çeki hesabından,
Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden yapabilirsiniz. (Şube adreslerimize internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz)
Bağışlarınızın takibini, web sitemizin bağış sekmesinde yer alan “Bağış Takibi” bölümüne, T.C. kimlik numaranızı veya bağışçı kodunuzu girerek yapabilirsiniz.
Bağışlarla ilgili daha fazla bilgi almak için 168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattını arayabilirsiniz. "Dedi.
Ayhan KURT_Türk KIZILAY Havran Şube Başkanı" GSM; 0 535 438 32 52

Etiketler: Havran Haber, Havran Türk Kızılayı, Havran Kızılay, Kızılay Kurban, Kızılay Kurban Yardımı, Türk Kızılayı yardım, Kurban yardımı