-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Bu sene üniversiteye başlayacağım. Herkes gibi bizde kyk başvurusu yaptık ve çok şükür çıktı. Yurt bu hafta açılıyor ben ise haftaya orada olabileceğim. Sormak istediğim şu acaba geç gidersem kötü oda mı düşer(ışık almayan odalar varmış) yoksa en baştan hangi odalara yerleştirileceğimiz belli mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Rehber Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam odanız çoktan belli sizin. Siz gidince seçmiyorsunuz :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk gün karışık yatıyor herkes . Çamaşır odasından yorganını çarşafını yastığını alıp bir boş oda bulup yatıyorsun . Ertesi gün belli oluyor odan . Çok büyük odalarla 10 12 kişiyle de kalabiliyorsun , 2 3 kişiyle de . Tamamen şansına
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
Ilk 3 gun muamma yatacagin yer ama erken gitmekde fayda var ben erken gittim sifir istikbal yatak ayarlamisdim kendime yil boyu rahat yerde yatmisdim ust ranzayi almisdim altakilere yerkes oturuyor carsaf kirleniyordu
1 kişi bu mesajı beğendi.
Webfaresi.net Beklerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** I**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Benim yurtta 3 -6 kişilik odalar var. Abi hiç tekli odalar yok mu yaa ben yanlızlığı seviyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
1 sene kyk da kaldım arkadaslarin iyi olursa evden daha rahat edersin
Oda meselesine gelirsek odalar neredeyse birbirinin kopyasi sadece onde ve arkada olmasindan dolayi bazi odalar digerlerine gore daha avantajli
Gec gidersen yatak kısmında sorun yasayacagini sanmiyorum senin yerin bellidir degistirme yapabilirlermi bilmiyorum
Fakat kyk ya yerlesmek icin yedek bekleyen insanlar var sen gec gidip hakkını kaybetme ihtimalin olursa yerine başkasını alabilirler.
Kyk kazanmak sadece yetmiyor belli bir zaman icinde kayit yaptirip ucretini odemeniz gerekiyor gec gidipte hakkını kaybetme
En dogru bilgiyi yine kyk dan alirsin bir ara sor.