netbozum
tr.link

Laptop öneri tavsiye

3 Mesajlar 738 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 738 görüntüleme
acebozum
tr.link

AbdulkadirAvan AbdulkadirAvan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek .
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar kendime ilk kez laptop alıyorum. Almayı düşündüğüm ürün

http://www.bimeks.com.tr/urun/125479/samsung-ativ-book-np-550p5c-s05tr-w8-.aspx

Yaptigim işlemler arasında oyun oynamak yok normal bir webmasterin yaptigi işlemler var ancak çoğunlukla pcde iken 8-9 tarayicim açik durmak zorunda sizce bu cihaz işimi görür mü yoksa bu fiyat civarinda başka bir cihazmi önerirsiniz.

Metinden dolayı üzgünüm klavyem us olduğu icin

wmaraci
reklam

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)
hocam i7 işlemci iyidir marka olarak casperden uzak durun samsung için bir şey izleyemeyeceğim hiç kullanmadım. Ama marka önermemi isterseniz lenova ,del,hp , asus bunlar gerçekten iyi makineler. birde hangi markayı alırsanız alın çevirip bir altını bakın fan temizliği yapılabiliyormu bazı markalarda fan bölümü açılmıyor ve belli bir süre sonra fanlar temizlenmesi gerektiğinde bayağı bir sorun yaşıyorsunuz acer marka bilgisayarımın fanını temizlemek için bilgisayarı komple dağıtmak zorunda kalmıştım

AbdulkadirAvan AbdulkadirAvan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek .
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

ubrtrade adlı üyeden alıntı

hocam i7 işlemci iyidir marka olarak casperden uzak durun samsung için bir şey izleyemeyeceğim hiç kullanmadım. Ama marka önermemi isterseniz lenova ,del,hp , asus bunlar gerçekten iyi makineler. birde hangi markayı alırsanız alın çevirip bir altını bakın fan temizliği yapılabiliyormu bazı markalarda fan bölümü açılmıyor ve belli bir süre sonra fanlar temizlenmesi gerektiğinde bayağı bir sorun yaşıyorsunuz acer marka bilgisayarımın fanını temizlemek için bilgisayarı komple dağıtmak zorunda kalmıştım

Değerli yorumunuz için teşekkürler

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al