lostyazilim
tr.link

Laptop uma su döküldü yardıma ihtiyacım var

8 Mesajlar 993 Okunma
lstbozum
tr.link

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)
Arkadaşlar merhaba,
Dün akşam bardak elimden kaydı ve az bir miktar laptop a su sıçradı. Hemen ters çevirip fişini çektim öyle beklettim biraz. Sonra ıslanan yerlerdeki tuşları söküp tek tek mendille sildim. Tuşları tekrar taktım ve balkona koydum sabah güneş vurur buharlaşır filan diye...

Açtım bu sabah görünürde pek sorun yok ama tuşlarda var sadece. Q harfine basıyorum bi paragraf yazı çıkıyo q harfine hiç su gelmemesine rağmen. Ğ harfine basıyorum ekran ters dönüyo filan :/ var mıdır bi çözüm yolu çok zor durumdayım

wmaraci
reklam

AlperenAtasever AlperenAtasever I love SEO Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 173 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Teknik Servis'e götür parası neyse ver, yapsınlar. Bunun tedavisinin evde olabileceğini sanmam.

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

Alperen Atasever adlı üyeden alıntı

Teknik Servis'e götür parası neyse ver, yapsınlar. Bunun tedavisinin evde olabileceğini sanmam.

Servislik bi durumu olup olmadığını sordum aslında, ayarlarla alakalı da olabilir bütün tuşlar basıyor algılıyor ama yanlış harfler çıkıyo, her harf tuşuna bi harf atayamaz mıyız tekrardan. Muallaktayım

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Bir ara benim de başıma geldi. Ama su değildi, kola idi ben söktüm içini baya ugrastirdi. Tuş alanlarının altında 3 tane jelatin gibi bir şey var. Bunları birbirinden ayırarak temizledim islanmisti. Islak mendil ile temizledim şekeri gitsin diye, ardından pc ekranını silmek için ilaç vermisleri bana onu da sıktım güzelce toplayıp kullandım ce hiç bir sorun yoktu :) ama ugrastirir teknik servise götürüp 50 tl karşılığında temiz bir biçimde alın.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı

Bir ara benim de başıma geldi. Ama su değildi, kola idi ben söktüm içini baya ugrastirdi. Tuş alanlarının altında 3 tane jelatin gibi bir şey var. Bunları birbirinden ayırarak temizledim islanmisti. Islak mendil ile temizledim şekeri gitsin diye, ardından pc ekranını silmek için ilaç vermisleri bana onu da sıktım güzelce toplayıp kullandım ce hiç bir sorun yoktu :) ama ugrastirir teknik servise götürüp 50 tl karşılığında temiz bir biçimde alın.

Valla yapılacak bi şey varsa denemek isterim, ama dün akşam döküldü pek yardımı dokunacağını sanmam şuan. Teknik servis 50 lira civarı mı alıyor şimdi

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)
Yeni klavye alıp usb ile taksam sorunum çözülür mü acaba ?

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)
Arkadaşlar kardeşim ccleaner i çalıştırmış virüs var diye :D ne alakaysa, bazı tuşlar çalışmaya başladı sorun yazılımsal olabilir mi. Herhangi bir şey var mı aklınıza gelen

redo1907 redo1907 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim başka bir yöntem pirinç! Evet pirinç dolu bir kutuya koyup 5 6 saat beklet içindeki nemi ve suyu alacaktır.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al