-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Arkadaşlar merhaba,
Dün akşam bardak elimden kaydı ve az bir miktar laptop a su sıçradı. Hemen ters çevirip fişini çektim öyle beklettim biraz. Sonra ıslanan yerlerdeki tuşları söküp tek tek mendille sildim. Tuşları tekrar taktım ve balkona koydum sabah güneş vurur buharlaşır filan diye...
Açtım bu sabah görünürde pek sorun yok ama tuşlarda var sadece. Q harfine basıyorum bi paragraf yazı çıkıyo q harfine hiç su gelmemesine rağmen. Ğ harfine basıyorum ekran ters dönüyo filan :/ var mıdır bi çözüm yolu çok zor durumdayım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Teknik Servis'e götür parası neyse ver, yapsınlar. Bunun tedavisinin evde olabileceğini sanmam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bir ara benim de başıma geldi. Ama su değildi, kola idi ben söktüm içini baya ugrastirdi. Tuş alanlarının altında 3 tane jelatin gibi bir şey var. Bunları birbirinden ayırarak temizledim islanmisti. Islak mendil ile temizledim şekeri gitsin diye, ardından pc ekranını silmek için ilaç vermisleri bana onu da sıktım güzelce toplayıp kullandım ce hiç bir sorun yoktu :) ama ugrastirir teknik servise götürüp 50 tl karşılığında temiz bir biçimde alın.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Yeni klavye alıp usb ile taksam sorunum çözülür mü acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Arkadaşlar kardeşim ccleaner i çalıştırmış virüs var diye :D ne alakaysa, bazı tuşlar çalışmaya başladı sorun yazılımsal olabilir mi. Herhangi bir şey var mı aklınıza gelen
redo1907
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim başka bir yöntem pirinç! Evet pirinç dolu bir kutuya koyup 5 6 saat beklet içindeki nemi ve suyu alacaktır.