-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
İlk ve son kez söylüyorum bunu: Bir Türkün kurduğu link kısaltma sitesine üye olurken iki kez düşünün. O servis seni ya dolandıracak yada el değiştirdiği için kabak gibi ortada kalacaksın. Yani her türlü si*ileceksin.
Geçen yıldan beri konuları açılıyor bu adamların, hala bir kişi çıkıp dava etmedi.
Aylarca o firmayı savunanlar vardı bu forumda, zıpır o. çocukları şimdi ortada yoklar.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İsa adlı üyeden alıntı
İlk ve son kez söylüyorum bunu: Bir Türkün kurduğu link kısaltma sitesine üye olurken iki kez düşünün. O servis seni ya dolandıracak yada el değiştirdiği için kabak gibi ortada kalacaksın. Yani her türlü si*ileceksin.
Geçen yıldan beri konuları açılıyor bu adamların, hala bir kişi çıkıp dava etmedi.
Aylarca o firmayı savunanlar vardı bu forumda, zıpır o. çocukları şimdi ortada yoklar.
Aslında ben dava açmayı düşünüyorum hocam ama elimde kanıt yok maalesef hiç birinin görüntsünü kaydetmedim ,Allah belalarını versin bi yerlerden çıkar bu yaptıkları yanlarına kar kalmaz illa ki.Gelsin de biri savunsun hadi bunları bir daha..
http://www.izlesifirbir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
15 tl vardi eskiden hesabimda baktim yazdim 3 4 kere cevap yok odemede gelmio. Dedimki birak ole ismi olur. biraktik gittim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sayımları hakkında fikrim yok ancak şimdiye kadar 100TL civarında ödeme aldım. Sıkıntı şu ki eşiği geçtikten 1 ay sonra ödediler. Şu anda bc.vc kullanıyorum. Cuma geldi mi para hesapta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Maalesef Türk firma ve diğer açılacak olan yeni firmalara da kimse inanmıyor artık bu şarlatanların yüzünden sayımlarda da büyük hatalar var lin başka bir site ile karşılaştırıyorum link.tl de 3 haftada 80 lira olurken 10 günde başka bir sitede 100 lira oldu.İnşaallah bu yaptıklarının bedelini öderler en ağır şekilde başka da diyeceğim bir şey haksız yere hiç bir sebep vermeden ödeme günü hesabı engellemek de ne oluyor ya yazık vallahi ..
AMG61
Yerli Yabanci
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Aşçı
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben birbaydir bekliyorum hala yaticak 23 tl ben direk trlink ve bc.vc gectim trlink cpm 22 ile 30 tl arasi degisiyor ve suan kurumsalasiyormus birde kurulum 1000 kisi 400 tl veriyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bc.vc bugün yatıracak bakalım ödeme alan var mı bugün?ödeme nasıl oluyor pek bilgim yok 27 dolar gibi bir şey var
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bc.vc en iyisi diye düşünüyorum tabi 4 yıldan fazla süredir kullandığım için olabilir :D ama hiç ödeme geciktirdiklerini görmedim olduysada bayramdır seyrandır resmi gündür o yüzdendir ama bitince hemen yatar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kreatorn adlı üyeden alıntı
bc.vc en iyisi diye düşünüyorum tabi 4 yıldan fazla süredir kullandığım için olabilir :D ama hiç ödeme geciktirdiklerini görmedim olduysada bayramdır seyrandır resmi gündür o yüzdendir ama bitince hemen yatar.
Aynen öyle dün ödeme günüydü kuruşu kuruşuna yatırdılar gerçekten de! herkes bu ************** link.tl'den kurtulsun milletin parasına çökerek ayakta kalıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Link tl'yi genelde facebookta dolanan ifşacı "çocuk"lar kullanıyor gördüğüm kadarıyla :D