-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben de bir öğretmenim ( ilkokul ) inanın artık çoğu öğretmenin umrunda değil öğrencinin ne halt ettiği.
zaten eğitim sisteminin durumu da ortada. kaliteden söz etmek mümkün değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ne arama yapamaz tacize girer, 30 kişiyi sıraya dizip vileda sopasıyla dövmüşlerdi. Neyseki artık o lanet liseden mezun olduj
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Z**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Sac olayi dogru fakat okula haci gibi gidemezsiniz yonetmelige gore yasak
Ek Olarak: Sac olayi dogru fakat okula haci gibi gidemezsiniz yonetmelige gore yasak
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Zaten yukarıdakileri yazanlar büyük ihtimalle ergen bir liseli sözlüğü, grubu vb. bir yerden alıntıdır diye düşünüyorum. Yahu derste telefonla oynarken hoca görse cebe koyup "gelde al hocam" dicekmiş miş... Bu öğrenci midir zaten. Sonra ülke niye gelişmiyor. Böyle tipler zorla okula gönderiliyor işte. Alayını ırgat gibi maden ocaklarında zorla çalıştıracaksın.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
1-Her türlü üstünü ararlar.(bizim bi arkadaş vardı tiki olduğundan arayamıyoları çocuğu o da bi taktik olsun :) )
2-Yeni kanuna göre derse telefon getirme 5 gün uzaklaştırma + disiplin gerek yok böyle şeylere.
3-Saç sakal serbest bizde zaten.
4-Hoca sana hakaret etse bile bişey olmaz.Ama hocaya öğrenci hakaret ederse cezası 1.5 gün uzaklaştırma.
5-Bana 3.sınıfta bi kere dinci hocası bi şamar geçirdiydi.Nedenide (bi kıza bakmammış). O günden sonra hiç hocalardan dayak yemedim yesem bile hiç bişey olmaz.
Birde bu mahkeme olayı falan boş iş hiç öyle öğrenci görmedim kardeşim bu öğretmen değilmi her türlü sana ib...liği yapar sen gider ona dava açarsın o okuldan atılır ama diğer öğretmenlerin, idare kurulunun, çevrendekilerin sana bakış açısı değişir hoca haklıdır diyceksin arkadanda sövüp geççseksin burda halledemediysen öbür tarafta hallolur canınızı sıkmayın okumaya bakın şurda 1.5 senem kaldı ondada bi sorunla karşılaşmam inşallah.
Öğrenci milletine derslerinde başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Birde öğretmene silke vuralım tam olsun..
Böyle saçmalık mı olur ? Derste telefon, üstünü aratmama, sakalla okula gelme ?
Okula geldiğinize emin misiniz ?
Bu kafayla gidilirse bir şey olmaz bu devirdeki öğrencilerden.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer olduğunu varsayalım bu kuralları ki yok . Hangi hoca bu kuralları dinler acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Disiplin yönetmeliğini lise 3. sınıfta okumuştum en son ama o haliyle bile uğraşan öğretmen olsa disiplin kuruluna gitmeyen adam kalmazdı. Ödev yapmamak bile kınama cezasına sebep oluyordu. Git gide devamsızlık düşmüş vs. Allah lisede okuyan kardeşlerimin yardımcısı olsun.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bazen durup derin bir ah çekiyorum. Şu kafam lisede olsaydı o hocalara kök söktürürdüm de neyse, lise 3ten terk ettim, antalya lisesi büyük bir felakettten kurtulmuş oldu :d