kolcu adlı üyeden alıntı
32 yaşındayım, hayatımda gördüğüm en ilginç olaylardan biri budur. Bence boşverin, göklerden gelen bir karar var gibi çok oynamaya gerek yok : )
Tescil ettirmediyseniz yapacak birşey yok bu arada.
Benim alan adım bir kaç senelik bu arkadaş daha önce başka bir tema kullanıyordu . Ek olarak daha önce bu arkadaş yüzünden siteme küfürlü yorum bile yemişliğim bunun konusu da forumda mevcuttur.
Böyle bir şey mümkün olamaz :laugh:
TecnoLobi adlı üyeden alıntı
Bence ikisidr sensin ;) ne diyolardi tam hatirlayamadim blod tık mi fake tık mı ne oyle bi terim vardi bence onlardan bi tanesi :)
Kesinlikle öyle bir şey yok adminlerimiz kontrol edebilir .
Ne alakası var gir siteme postları bile sildim . mehmet palabiyik. com.tr
Victoryksk adlı üyeden alıntı
Bana da biraz reklam gibi geldi. Zira mehmet palabıyıkların hepsi adını ve soyadının baş harfini kullanacak diye bir zorunluluk yok. Neden palabiyik değil mesela.
Bakınız
pmehmet ve
MehmetP
üyeliği açarken öyle yaptım öyle kaldı. Admin dışında değiştiremez kullanıcı adlarını .
cnrsgr adlı üyeden alıntı
Mehmet merhaba,
Elindeki dosyanın ekran görüntülerininin çıktılarını al. Siteye yükleme tarihile alakalı bir görüntün varsa, bunun da ekran görüntüsünün çıktısını al. Sana en yakın Noter'e gidip, logonun fikir haklarını almak istediğini, bu konuda seni yönlendirmelerini istediğini söyle. Birçok noter bu konulara özel ilgi gösteriyor. Eğer öyle bir notere rastlarsan işin çabuk çözülür.
Ama "Yaşar; Ne Yaşar, Ne Yaşamaz" kitabında olduğu gibi; Türkiye'nin halen Türkiye olduğunu da unutma. :)
Sonunda mantıklı bir şey yazan olmuş teşekkürler yorumunuz için bunu değerlendireceğim.