-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yılbaşında herşeye olacagı gibi sigarayada zam geleceğini düşünüyorum. Maaşımı sigaraya bassam 50 kuruş zam gelse bi miktar kazanç sağlarım. Fakat konu hakkında bilgiye sahip değilim bunu yapmak mümkünmüdür ?
Edit 19.10.17: Yorumlarınız için teşekkür ederim mantıklı ve net cevaplar aldım merak edip bu düşünceye girenler ben düşündüm hesapladım konu açıp forumdaki hocalarımızda danıştım işin özeti bıraktıgı para çok az üğraştıgımda cabası dertsiz başa dert olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Değişik bi strateji :)
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
hanımın tansiyonu 14/9 çıkınca yemekleri attığı tuz oranını yüzde elli azalttı. O gün bugün evde az tuzlu yiyoruz. Bence sigarayı bırak daha karlı çıkarsın. Şu an cebindeki paketi çöpe at 10 sene sonra cebinde bir ev parası biriktiğini göreceksin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Şimdi tövbe zamanı..
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Sigaradan yapılan kar çok az. Bence aldığın kartonları bakkallara çok rahat bir şekilde satarsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kuyumcu
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam elinizdeki stoğu kime satacaksınız marketlere tekel bayilere satamazsınız. Fatura isteyecekler.Maliye teftişe geldiğinde dükkan sahibinden faturalarını isteyecek.Açıktan sigara aldığı zamanda faturasız gözükecek. Sigara, soda kola gibi değil gidip fabrika yerine toptancılardan alıp satasınız.Çevrenize satacaksanız orası ayrıdır.Onlarda piyasada zaten şu kadar indirimli isteyebilir :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Yıllardır bu işi yapan biri olarak tüm sigara bayileri zamdan haftlar önce bakkalın, marketin, tekelin alımını çaktırmadan kısıtlıyolar. Haftalık aldığın karton aşağı yukarı belli bunun çok üzerinde bir alım olacaksa stok yok gibi bahanelerle ya da açık açık zam gelecek haftalık aldığın gibi verebiliyoruz diyerek satış yapıyolar.
Bu arada zam garanti her yıl olur. Tahminim paket başı 50 krş geleceği yönünde. Bu 1 tl de olabilir malum bütçe sıkıntıda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaş bence haklı ve yerinde bir karar almış! Kendimi bildim bileli her yılbaşında sigaraya içkiye zam gelir :D boş geçildiğini görmedim hemde sabahı gelir akşam eğlence sabah zam :D
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3