Geçenlerde uzun süredir görüşmediğim bir arkadaş sana önemli şeyler anlatacağım filan dedi buluşalım dedi , benim de mallığıma mı geldi ne olduysa tamam buluşalım dedim, sonradan çaktım ama mevzuyu, yani sene olmuş görmediğin adam ne diye çağırır seni. Facebook tan etkinliklere baktım mega holdings seminerleri filan.
Her neyse bu saatten sonra nasıl gelmiyorum diyeceğimide bilmiyorum. Heral de bunların merkezine mi , toplandıkları yere mi ne haltsa artık oraya gidecegiz. En azından ben öyle düşünüyorum.
Var mı sorusu olan , sorayım.
Benim aklımda 2-3 şey var mesela, site yapmayı öğreteceğiz filan derlerse ne kadar programlama dili vs. varsa sayacağım "php, javascript, c#, html , css , c++ , asp.net .... hangi birini öğretiyorsunuz" diye sormayı planlıyorum :D
yada "ben buna vereceğim parayı backorder yapmak için kullanır sağlam bir domain alırım" gibi şeyler söylemi düşünüyorum ama bende de o kadar çene yok be :D
böyle işte durum siz siz olun uzun süre sonra acayip bir durum var buluşlım diyenlere işim var diyip geçin.