Diziyi bitireceklerse (çok büyük ihtimalle devam edecek) öldürebilirler. Ancak öleceğini sanmıyorum. + Ek olarak söylemeden edemeyeceğim. Kurtlar Vadisi Pusu senaristleri ne yazıkki artık sırf diziyi 'devam ettirmiş olmak' için devam ettiriyorlar. Bunu bir Vadi fanatiği olarak söylüyorum. Ben bile sıkıldım artık, düşünün.. :)
+ Her sezon finalinde aynı şey yapılır mı be arkadaş? Geçen sezon finalinde Polat vurulduydu. Her sezon finalinde büyük karakterlerden biri vuruluyor. Tekrara düşüyorlar hep. Dizinin ömrü kısalıyor git gide.
Diziyi bitireceklerse (çok büyük ihtimalle devam edecek) öldürebilirler. Ancak öleceğini sanmıyorum.
+ Ek olarak söylemeden edemeyeceğim.
Kurtlar Vadisi Pusu senaristleri ne yazıkki artık sırf diziyi 'devam ettirmiş olmak' için devam ettiriyorlar. Bunu bir Vadi fanatiği olarak söylüyorum. Ben bile sıkıldım artık, düşünün.. :)
+ Her sezon finalinde aynı şey yapılır mı be arkadaş? Geçen sezon finalinde Polat vurulduydu. Her sezon finalinde büyük karakterlerden biri vuruluyor. Tekrara düşüyorlar hep. Dizinin ömrü kısalıyor git gide.
Değişşe ne olacak, artık birçok vadi fanatiği bıraktı diziyi izlemeyi :o Öyle böyle değil ya, sinir oluyorum :) Hep tekrara düşüyorlar. Hep aynı şeyler, aynı senaryolar...
Ben önceden bu diziyi çok severdim ancak son zamanlarda cılkı çıktı. Her sezon finali başrollerden birisi vuruluyor ve bu izleyicinin sıkılmasına neden oluyor.
+Bu film fazla dayanmaz. Benim düşüncemde bu :) Ayrıca Memati ölmez.
Dizinin eski havası gitti ama yine şuan yayınlanan birçok diziye taş çıkarmaya devam ettiğide bir gerçek :)Memati ölmez diyorum ama bu son sezon finali gibi söylentiler var yani birdahaki seneye bitecek bu yüzden tek tek temizleyebilirler :D