Bu sene kuşkusuz merakla beklenen filmlerden biri Hızlı ve Öfkeli 7. Severek izlediğim ender film serilerinden biridir bu seri.Özellikle kaliteli oyuncu kadrosu yetmezmiş gibi Jason Statham gibi bir ismi de filme ekleyince bizler oldukça heves etmeye başladık bu film için.Ha birde unutmadan Paul Walker öldü mü ölmedi mi olayıda cabası.Adamlar iyicene reyting rekoruna doğru koşacak sanırım.

Bu seride en sevdiğim bölüm şu Rio soygununun gerçekleştiği filmdi.Zaten açıkçası 5 ve 6'daki o tadı önceki bölümlerinde alamadım ben.Gittikçe çıtayı yükseltiyor adamlar.Böylesine tam bu filme uyacak oyuncu kadrosu ellerinde olmasına rağmen birde Jason Statham gibi tanınmış ve bu işlerin ehli bir adamı daha filme ekleyince tadından yenmez oldu.Jason Statham işi her filmde zordu fakat bu sefer daha zor olacak gibi.Bizim kaba oğlanlar sert kaya çünkü. :D

Bir diğer husu Paul Walker.Geçirdiği bir trafik kazasında öldüğü haberi alınınca Dünya'da gündem olmuştu.Açıkçası ortada ne bir ceset ne bir cenaze olmamasına rağmen ben bu adamın gerçekten öldüğünü düşünüyorum.Tam tersini düşünen kesitte tabi ki oldukça fazla.Çekimlere kardeşiyle falan devam edilecek dendi ama zaten çekimler hemen hemen tamamlanmıştı.

Derken filmin en son ve en detaylı fragmanı yayınlandı.Bence her ne kadar 5. ve 6. film kadar olmasada yinede heyecan ve aksiyon tavan yapmış.Filmin vizyona giriş tarihi 3 Nisan 2015.



KAYNAK: Merakla Beklenen Seri Hizli Ve Ofkeli 7 (Fragman)