-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Biraz klasik bir cevap vericem ama bizim ülkemizde droneu sapanlayıp çalarlar diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
AhmetCakmak34 Böyle gelişmeleri sonuna kadar destekliyorum. Problem o değil o tek kolla kullanılacak bir yol türkiye'de yok zaten. Bu kargo şirketleri için ideal olur fakat mahalle araları, bozuk yollar, makasa giren sürücüler, kasap sürücüler vs vs tonlarca sayarım diyorum ki yani bu gelişmeler avrupada bile tam anlamıyla 30-40 yıl oturtulamaz ki ülkemize vurunca hesabı yine de gelecek gelmiyor gelecekte kalıyor malesef bizler için.
Ha bizim ülkemizde iphone 7 hala TT. Gelişmişlik düzeyini insanların beklentilerini oradan anlayabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Mesela kendi ihamızı yaptık güzel bir gelişme bu benim içinde. Biraz maliyeti fazla fakat böyle böyle gelişecek. Daha kendi arabamızı yapamıyorken elalem işte örnekteki araçları prototipliyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bizim ülkemizde kargo şirketleri lütfedip eve kadar gelmedikleri için pek rağbet etmezler böyle teknolojik gelişmelere, ne güzel bayiden teslim edilemedi diye girip müşteriyi ayaklarına getiriyorlar, sıfır masraf :)