jancooth
Bilgi Paylaşmak İçindir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci, yazılım, web tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar önemli bir konuya değinmek istiyorum ve forum kurallarına dahil edilmesini aynı zamanda bu kuralında duyuru olarak yayınlanmasını istiyorum. Buraya üye olduğumdan beri nerdeyse hergün ziyaret ettiğim okuduğum bilgilendiğim süper bir site. Ve konusunda uzman olan kişiler bile tanıdım bu sitede. Bu kadar kaliteli ve her geçen gün kullanıcısı , takip edeni , desteği artan bir sitede
LÜTFEN ORGANİK HİT vb programlar paylasilmasin başlığı acılmasın burada bence amacımız insanların birşeyler öğrenmesi, kendini geliştirmesi vs. Daha da önemlisi bu tarz programlar güvenlik sorunu bile çıkartıyor. Düşünsenize birkaç kişinin birden sizin web adresinize organik hit gönderdiğini ve size bunun zararlarının ne olabileceğini hele bir de adsense üye iseniz. Umarım biraz açıklayıcı olmuştur. Amacımız bedavaya değil emeğe bilgiye yönlendirmek olmalı. Lütfen bana katılanlar da destek olabiler mi ?
www.yasinkilickaya.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence yanlış bir konu doğru düzgün yapıldığı taktirde insanlar hit programından ekmek yiyorlar...! wmaracınında bunu yasaklıyacağını düşünmüyorum
jancooth
Bilgi Paylaşmak İçindir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci, yazılım, web tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hit programı sahtekarlik demek. Olmayan kişiyi ziyaret etti göstermek demek. Bence insanları böyle boş işlere yönlendirmemek gerekir. Hele ki boyle bir sitede sponsor reklamı olan wmaracı gibi bir sitede organik hit vb programlar zararlı olacagını dusunuyorum.
www.yasinkilickaya.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Her gün özgün yazı demek index artışı demek. sen ayda 1 yazıyla google'da ne kadar yükselebilirsin. Ne olursa olsun her gün düzenli özgün içerik ekleyecek olan site bence daha önde olacaktır. Zaten hit programlarıyla bir yere kadar gider bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Özgün Makale Hizmeti